To je to što me zanima!

"Ako svi ne izvučemo pouke iz ovog, bolje da ostanemo kući"

Poručio bih hrvatskoj javnosti i izborniku Babiću da budu mirni, jer Hrvatska ima dobru momčad i neka vjeruju u ono što rade, rekao je slovenski izbornik Vujović
Vidi originalni članak

Ima dana kada je bolje ne izaći na teren i danas je, čini se, bio takav dan za Hrvatsku. Niti je Hrvatska toliko loša, niti smo mi toliko dobri. Neigranje Duvnjaka, nedostatak ambicije i potrošak energije u sinoćnjoj utakmici doveo je do ovakvog rezultata, rekao je izbornik Slovenije Veselin Vujović nakon nevjerojatne pobjede protiv Hrvatske.

Hrvatska je doživjela debakl šest dana uoči Eura. Slovenija je u prijateljskoj utakmici u Kopru slavila 32-17, a hrvatski igrači u drugom poluvremenu zabili su pet golova.

- Nama je išlo sve, a Hrvatskoj malo toga i onda nema načina da se to zaustavi. Poručio bih hrvatskoj javnosti i izborniku Babiću da budu mirni, jer Hrvatska ima dobru momčad i neka vjeruju u ono što rade. Ovaj poraz treba uzeti kao opomenu, jer bolje je da se to dogodilo sada, negoli na EP - dodao je Veselin Vujović.

Hrvatska je upala u crnu rupu protiv Slovenije. Igrači Željka Babića nisu zabili gol 20 minuta. Ovo nam je najteži poraz u posljednjih 18 godina. Hrvatska je s 15 razlike izgubila još samo od Rusije 1998. godine.

- Tako težak poraz nije realan, ali nije ni ugodan posebice jer je to zadnja pripremna utakmica uoči EP-a. No, ako svi izvučemo pouke, koliko je važna svaka lopta i pristup utakmici, onda će biti u redu i ovaj poraz neće imati težinu - rekao je izbornik Babić.

- U suprotnome, bolje nam je da ne idemo u Poljsku. Analizirat ćemo snimku utakmice i trebamo vidjeti zašto smo se raspali kao momčad, zašto nismo imali udarce izvana, te zašto smo radili tehničke greške - rekao je izbornik.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • biki20 11.01.2016.

    Balić je šaljivđija i stavio je Babića za trenera jer zna da ovaj neče jebat mater igračima kad uprskaju stvar,ovo će biti prvenstvo za zaborav

  • Dart Knox 11.01.2016.

    Rukometna reprezentacija je jedina u kojoj več dugo ne igraju najbolji, zato i jesmo tu gdje jesmo. "pomlađivanje" je smješno jer taman kad neko od mladih napreduje i dokaže se stjeraju ga i dovedu mlađeg na njegovo mjesto. Za repku je najbitnije iskustvo, a toga se pre olako rješavamo već dugi niz godina.

  • fićfirić 11.01.2016.

    Rukomet će nam bojim se završiti kao i košarka

Komentiraj...
Vidi sve komentare