To je to što me zanima!

Novi šok za Kauboje: Duvnjak možda ne igra protiv Njemačke

Imamo problema s Duvnjakom koji možda neće igrati protiv Njemačke, boli ga koljeno. Nije sve idealno kako izgleda, otkrio je izbornik Željko Babić poslije pobjede protiv Čilea
Vidi originalni članak

Poslije uvjerljive pobjede Hrvatske protiv Čilea u Rouenu 37:22, za RTL su govorili izbornik Željko Babić i Luka Stepančić.

Babić: Duvnjak možda neće igrati protiv Njemačke

- Angažman je zadovoljio, ali pitanje taktike, oni moraju napredovati. Danas su većim djelom igrali i pobijedili, pa olakšali glavnim igračima kojima je potreban odmor - započeo je Babić pa nastavio:

- Mladi igrači su osjetili što znači biti na SP, glavni igrači su se odmorili. Imamo problema s Duvnjakom koji možda neće igrati protiv Njemačke, boli ga koljeno. Nije sve idealno kako izgleda - rekao je izbornik pa nastavio:

- Puno smo razgovarali na temu budućnosti, o stvaranju mlade Hrvatske. Mladi igrači su pokazali da možemo biti mirni i računati na njih - započeo je izbornik pa nastavio:

- To je generacija 1994. koja će vrlo brzo biti glavna i dominirati svjetskim rukometom.

Je li ovo blizu naše idealne igre?

- Moramo igrati bolje. Dobro je da smo dobili i da su igrali svi, ima stvari koje moramo popraviti i znam da to igrači mogu.

- Imamo loš tajming kretanja - rekao je Babić.

U petak nas čeka borba za prvo mjesto skupine protiv Njemačke.

- To će biti velika utakmica, s njima nismo igrali dugo, odigrat ćemo odlično. Znam da će biti dobar rukomet, ne znam hoćemo li dobiti.

Kalkulacijama se ne zamara.

- Ne znam vam ništa o tome jer pripremam utakmicu po utakmicu. Nemam vremena misliti o tome.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • mr_Zed 19.01.2017.

    njemcima bi trebalo pustiti tekmu tak izbjegnemo onda francuze sve do finala...aliopet treba doći do finala

  • unomomento 19.01.2017.

    Na koji prokleti način su 3 najjače utakmice za redom lakši put?!? Nemojte me za***avat, Španjolska, Danska, Francuska su u 6 dana "bolja strana ždrijeba" + 1000 prijeđenih km. Nemojte takve gluposti pričat

  • damosk 19.01.2017.

    Nema veze da i ne igra, nalazim se u Njemačkoj i ne smatraju se favoritima, zele nam vratiti samo za ono zlato što su izgubili..

Komentiraj...
Vidi sve komentare