To je to što me zanima!

Babić: Nužne su promjene jer odnos nije na nivou Hrvatske

Hrvatska rukometna reprezentacija pobijedila je u gostima Nizozemsku teže od očekivanog, a izbornik Babić najavio je neke promjene. U nedjelju dolazi Turska
Vidi originalni članak

Koncentracija u realizaciji je bila jako loša, psihološki i mentalno nismo bili spremni za ovu utakmicu. Već u prvom poluvremenu promašili smo nekoliko otvorenih udaraca, rekao je izbornik hrvatskih rukometaša Željko Babić nakon pobjede protiv Nizozemske.

Vori, Duvnjak i ekipa pobijedili su Nizozemce (27-24) i osigurali plasman na Europsko prvenstvo u Poljskoj iduće godine. No igra je bila daleko od onoga na što su nas navikli.

- Definitivno su potrebne neke promjene jer sama igra i odnos nisu na razini ove reprezentacije -  oštar je novi izbornik.

I sami igrači svjesni su da je ovo bilo loše.

- Najbitnije je da smo uzeli ta dva boda i osigurali EP. Imali smo velike probleme u realizaciji. Sada treba završiti kvalifikacije pobjedom jer ovo je najgore moguće vrijeme za igrati utakmice. Favoriti smo, kvalitetni, no trebaš maksimum da pobijediš, svatko danas zna trčati i puknuti loptu - rekao je kapetan Igor Vori.

Mirko Alilović imao je puno posla. Napad je djelovao kao da su se prvi put okupili na treningu, a ni obrana nije bila ništa bolja.

- Malo mi je čudno, da ne kažem neugodno, nakon ove utakmice. Mi smo momčad koja mora ovakve utakmice riješiti malo uvjerljivije. Nije baš prekrasno, no pobjeda je tu. Trebalo je to na kraju biti puno lakše, puno više ekshibicija, a mučili smo se kao da igramo s Norveškom - zaključio je Mirko.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Nikolaaaaaaa 13.06.2015.

    S Golužom je bilo loše..ali ovo sad je dno dna

  • The_Blues 11.06.2015.

    Jos je rano ista reci,bumo vidili kak bude to sve skupa izgledalo na euru :D

  • mladić_zg 11.06.2015.

    najgora utakmica od 2003. godine, ovo je bilo muka gledati.....al nevjerojatna činjenica da je barcelona kupila kopljara koji je užas od igrača.....ja mu nebi dao ni da mi čisti vece a kamoli da igra u najboljem klubu i sportskom društvu na svijetu....

Komentiraj...
Vidi sve komentare