To je to što me zanima!

Babić se razišao s Pijetrajem: Ne mogu raditi s tim čovjekom. Hrgović? Možda ćemo sparirati

Mislim da je identična priča s obje strane. Sretan sam otkad smo se razišli, dobio sam neki novi val energije i svega i stvarno bih volio da svako svojim putem dođe do vrha, kazao je Babić
Vidi originalni članak

Leonardo Pijetraj više nije trener Alena 'Savagea' Babića, otkrio je hrvatski boksač za RTL. Isti trener, podsjetimo, u prošlosti je vodio i Filipa Hrgovića.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Došlo je do nekih promjena u mojoj karijeri, ja i Leonardo Pijetraj smo se razišli. Bili smo skupa sedam godina. Mislim da smo izvoljeli sve što smo imali skupa, ja više ne mogu s tim čovjekom raditi, mislim da on ne može sa mnom. Mislim da je identična priča s obje strane. Sretan sam otkad smo se razišli, dobio sam neki novi val energije i svega i stvarno bih volio da svako svojim putem dođe do vrha - kazao je Babić ne navodeći razloge prekida suradnje pa nastavio:

- Ja bi sve dao da se lijepo raziđemo. Ja sam pristao i neke postotke mu davati sljedeće tri četiri godine, kad mi neće biti trener. Eto,  toliko ga poštujem. S druge strane u redu je to da i on ima nešto od tih moji mečeva koji slijede.

ALEN BABIĆ ZA 24SATA 'Tyson Fury platio mi je najbolji smještaj, a prebio sam mu glavnog sparing partnera...' DATUM NIJE POZNAT WBC prelomio: Babić se za titulu bori protiv poljskog nokautera!

Babić bi za dva mjeseca trebao dobiti priliku za napad na WBC-ov pojas u bridger kategoriji. Na putu bi mu trebao stajati Poljak Lukaš Rozanski.

- To je za svjetsku titulu WBC-a, to je jedan od najvećih mečeva u kojima je jedan Hrvat sudjelovao u zadnjih puno godina, tako da sve je tu, ja sam spreman. Treniram svaki dan, evo oznojio sam se i prije treninga koliko čekam.

Dotaknuo se i Filipa Hrgovića s kojim je već godinama na ratnoj nozi. Hoće li se ikada pomiriti?

- Dok postojimo nećemo biti prijatelji, ali da možemo biti kolege, da možemo biti suradnici, da možemo biti normalni ljudi. Dva Hrvata u svijetu boksa, možemo naravno. Možemo biti i sparing partneri, tko zna.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • skar29 12.01.2023.

    Pijetrej trenersko dno, fuj odvratan lik koji misli da nešto zna ,pokušava uzimT lovu dečkima na osnovu video kaseta i btw. dabogda se ugasio u bureku

  • korisničko ime zauzeto 11.01.2023.

    kolko mi se čini i jedan i drugi su lopine koje su prevarili sada bivšeg trenera.

  • Janka Puszta 11.01.2023.

    Pa to je objasnil Mirko Filipović. Pjetraj je nekaj poput Mamića. Trenira vas kad ste mladi, a onda traži od vas da s njim potpišete ugovore koji idu i do 50/50 a to ne postoji u profesionalnom športu. Kad postanete profić, trener je samo dio vašeg tima. Dogovorite se za plaću ili postotak od svakog meča. A ovi robovlasnički ugovori gde ti njemu plaćaš 50 ili više posto do kraja karijere, to je kriminal. Tak se razišel sa Filipovićem, Hrgovićem, Preskarom sad sa Babićem. Dobar trener za juniore, poslje beskoristan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare