To je to što me zanima!

Babić uoči 'finala': Njemačka je trenutno bolja momčad od nas

Imamo problema u momčadi s ozljedama, najveći je, naravno, Duvnjak kojeg muči to skakačko koljeno. Spojile su se dvije utakmice na početku turnira, koljeno mu se iritiralo, rekao je izbornik Željko Babić
Vidi originalni članak

Hrvatska rukometna reprezentacija sutra od 17.45 sati igra utakmicu protiv Njemačke za prvo mjesto u skupini C. Uoči 'finala grupe' izbornik Željko Babić održao je presicu.

POGLEDAJTE VIDEO: BABIĆEVA PRESICA UOČI NJEMAČKE

- Sinoć sam pripremio utakmicu. Imamo problema u momčadi s ozljedama, najveći je, naravno, Duvnjak kojeg muči to skakačko koljeno. Spojile su se dvije utakmice na početku turnira, koljeno mu se iritiralo i kad se tetiva upali teško ju je smiriti - jasan je bio izbornik pa se okrenuo Nijemcima, koji su prvi pravi ispit naših rukometaša na Svjetskom prvenstvu:

- Imaju tog Wolfa na golu koji radi razliku. I drugi golman im je sjajan. Riječ je o momčadi s odličnim šuterima, koji se jako dobro kreću. Protok lopte im je izvanredan i ne dozvoljavaju puno prekida. No, dosad su igrali protiv obrana 6-0, a mi ćemo ih pokušati zaustaviti obranom 5-1.

Pošto Duvnjak ima problema s koljenom, defanzivne zadatke mogao bi obavljati Lovro Jotić.

- Pitao sam ga kako se osjeća, rekao je da može igrati što god treba. Njemačka je sjajna momčad koja je trenutačno, s obzirom na okolnosti, u prednosti u odnosu na nas. Ali vjerujem da ćemo im se dobro suprotstaviti - zaključio je izbornik.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • MARLES 20.01.2017.

    Babiča igrači poštuju i čovjek gradi vrhunsku atmosferu u momčadi i to se vidi i u igri i na timeoutovima koje igrači saslušaju sa otvorenim očima i ušima za razliku od Golužinih,Zeljko povedi nas kralju!

  • zi_zippo 19.01.2017.

    pila naopako,samo se nadam da ne misliš stvarno da su Nijemci bolji od nas

  • hrvatska u srcu 19.01.2017.

    babiću ne lupetaj gluposti naši su bolji od njemaca i samo čudo ili tvoja glupost nas sutra može spriječiti da pobjedimo njemce! iskreno volio bi vidjeti jednu tekmu da babić bude isključen ili da zakasni na tekmu ili da magarca privežu uz klupu dali bi bilo razlike i kad je fratar na klupi

Komentiraj...
Vidi sve komentare