To je to što me zanima!

Babićeva Hrvatska jurit će na iPad pogon: To može biti ključ

Nova Hrvatska debitirat će u Norveškoj (19.10 sati) u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. Željko Babić preuzeo je reprezentaciju i uveo tehnološku revoluciju...
Vidi originalni članak

Teško ćete pronaći većeg rukometnog fanatika od Željka Babića. Novi hrvatski izbornik već polako uvodi tehnološku revoluciju u igru reprezentacije.

- Norvežani ostavljaju prostora da brže završite napad, ali ne smijemo nasjesti na to. Napadi će nam trajati između 25 i 30 sekundi, otprilike na dva faula i realizaciju, a agresivnost ćemo držati 57 minuta pa vidjeti kako završavamo utakmicu - spreman je Babić, kojem su rukometne brojke jaka strana.

- Oko 25 posto akcija Norveške završava na crti, prema Myrholu koji je njihov najbolji igrač - dodao je hrvatski izbornik.

Često ćete ga vidjeti s iPadom u rukama ili s hrpom papira. Babić ima i objašnjenje zašto toliko vremena posvećuje analitičkim podacima.

- Na takvim stvarima možemo pronaći gol ili dva viška, a to može donijeti pobjedu. Rukomet je postao drugačiji sport, ne možete nikoga više razvaliti sa 100 razlike.

Uoči puta u Norvešku odradio je samo jedan trening, a ni nakon povratka neće biti previše vremena za rad. Uzvrat u Varaždinu igra se već u nedjelju.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • sarkastik76 29.04.2015.

    plakat ćemo mi za golužom, koliko god ga nisan volija, ali čovik je uvik više manje osvaja medalju i igrali bi jedan od najlipših rukometa barem do polufinala

  • ROBA68 29.04.2015.

    kakva atomska odbrana kada ALILOVIČA u prvih 15 min odbrani samo one lopte koje ga pogode,šteta što je Pešic povrijeđen, izgledamo dosta slabo i beskrvno UŽAS JEDNOM RJEČJU

  • felipe 29.04.2015.

    "Slušaj vamo!" rekao bi njemu Goluža :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare