To je to što me zanima!

Babiću zamalo propala borba jer su lopovi ukrali dio ringa: Evo kad i gdje gledati meč

Izazvalo nam je to puno problema, ali imam još jedan identičan dio ringa, rekao je vlasnik firme koja je postavljala ring za priredbu u O2 Areni koja je na rasporedu večeras od 18 sati
Vidi originalni članak

Hrvatski boksač Alen Babić (33 godine, 11-1) nakon gotovo godinu dana vraća se u ring i to na Uskrs. Večeras će mu protivnik u londonskoj O2 Areni biti engleski boksač Steve Robinson, poznat i kao 'Drago', po uzoru na fiktivnog lika iz četvrtog nastavka franšize o Rockyju Balboi.

POGLEDAJTE VIDEO: Povratak Alena Babića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glavna borba večeri bit će meč Frazera Clarkea i Fabija Wardleyja, a cijela priredba zamalo je došla pod znak pitanja jer su lopovi ukrali kombi u kojem se nalazio dio ringa.

Ring za borbe u Velike Britaniji u većini slučajeva postavlja Ringcraft, a vlasnik spomenute firme oglasio se o cijeloj situaciji.

"S hotelskog parkirališta je ukraden kombi u kojem se nalazio dio ringa za priredbu za nedjelju navečer. Izazvalo nam je to puno problema, ali imam još jedan identičan dio ringa. Sve je spremno za borbe, show se mora nastaviti", poručio je Mike Goodall, vlasnik Ringcrafta.

SK Fight TV prenosit će Alenovu borbu. Prijenos počinje od 17.30, a Babićeva borba očekuje se od 18 sati. Robinson iza sebe ima osam profesionalnih boksačkih mečeva, a ostvario je šest pobjeda i dva poraza. Ovaj 201 centimetar visoki teškaš trenutačno je 162. teškaš svijeta prema BoxRec-ovoj rang ljestvici, a naš Babić sigurno je najzvučniji protivnik u njegovoj karijeri.

BOKSAČKA OBITELJ Blizanke Vencel u rukavicama: Skidamo kile da se ne bismo morale boriti jedna protiv druge ČEKA POTVRDU MEČA ŽIVOTA Hrgović: Dubois se neće moći nositi s mojim udarcima, ali ako izgubim, neću više dobiti šansu

POGLEDAJTE TRENING BABIĆA I URSE: 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Charlie22 31.03.2024.

    Haha, uživati ću kad ga Stevo iliti"Drago" bude punio.......

  • Brkobrko 31.03.2024.

    Babić ima omjer 11-1 ......ne 11-0 kako ste napisali

Komentiraj...
Vidi sve komentare