To je to što me zanima!

Babini Jazzeri svladali Lakerse nakon poraza, Šarić podbacio

Bogdanović je u pobjedi Jazzera zabio 19 koševa, a Šarićev Phoenix je nakon produžetaka odnio tijesnu pobjedu. Dario je prvi start ove sezone u Milwaukeeju završio s dva poena
Vidi originalni članak

Nakon što su LA Lakersi u subotu porazili lidere NBA lige, Utah Jazz sinoć je uzvratio pobjedom s 111:97. 

POGLEDAJTE VIDEO: Bogdanović trpa trice u Mostaru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kao i dva dana ranije, Bojan Bogdanović zabio je 19 koševa, ali ovaj put je to učinio iz tri pokušaja manje (šut 7/12, trice 2/6, slobodna bacanja 3/3). Upisao je još tri skoka, četiri asistencije, jednu osvojenu i tri izgubljene lopte.

Jazzere je predvodio Jordan Clarkson s 22 koša, a bolji od Bogdanovića bio je i Joe Ingles koji je zabio 21 koš. Talen Horton-Tucker bio je prvi strijelac s 24 koša. Bogdanovićev prosjek u posljednjih pet utakmica iznos 23.6 koševa.

Phoenix Suns pobijedio je Milwaukee Buckse 128:127, a Dario Šarić sinoć je prvi put ove sezone startao u petorci. 

Na parketu je proveo samo 18 minuta, a susret je završio s dva poena (šut 1/7, trice 0/4), pet skokova, jednom asistencijom, jednom osvojenom i čak četiri izgubljene lopte. 

Šarićev Phoenix je nakon produžetaka odnio tijesnu pobjedu, a Devin Booker je pri izjednačenom rezultatu iznudio prekršaj tri desetinke prije kraja. Slobodnim bacanjem donio je vodstvo svojoj momčadi nakon čega je namjerno promašio kako bi vrijeme iscurilo da Bucksi ne bi dobili priliku za koš. 

Šarić je posljednjih 20 utakmica završio s dvoznamenkastim brojem koševa, a prosjek mu je na sedam poena. 

Svi igrači petorke osim Hrvata, postigli su minimalno 20 koševa dok ih je Booker predvodio s 24. Giannis Antetokounmpo zabio je 33 koša za Milwaukee.

San Antonio Spursi pobijedili su Pacerse 109:94, a Luka Šamanić zaigrao je tek u posljednje tri minute. Uspio je iznuditi jedan prekršaj, a prvi strijelac Spursa bio je Derrick White s 25 poena.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • nap 20.04.2021.

    Saric je los mozda mu he ovo zadnja sezona u phoenixu

  • potparol .at.fr 20.04.2021.

    Normalnija petorka i odmah lagana pobjeda. Steta sto su Bucksi na kraju ipak porazeni... valjda ce ostala krema Istoka uspjeti dobiti utakmicu dvije protiv Sunsa i tako pomoci Jazzerima da ostanu prvi. Na zalost, Mitchell ce biti duze izvan terena nego se ocekivalo i trebat ce svaka moguca pomoc☺️

Komentiraj...
Vidi sve komentare