To je to što me zanima!

Babo dobio ponudu od 18 mil. $: Postaje najplaćeniji Hrvat?

Uz odličnog Donovana Mitchella i Rudyja Goberta, a dolaskom Babe, u Utahu bi samo potvrdili visoke ambicije za nadolazeću sezonu. Ipak je Bogdanović igrač od 18 koševa
Vidi originalni članak

Još jedan dan ostao je do prijelaznog roka u NBA-u. Najbolji hrvatski igrač Bojan Bogdanović tema je razgovora brojnih klubova već neko vrijeme, a iako se ne zna sa sigurnošću gdje će nastaviti karijeru, zna se da Babo neće ostati u Indiani.

Međutim, prema posljednjim informacijama koje stižu iz SAD-a, najzagriženiji za njegove usluge je Utah Jazz, koji je navodno pred Hrvata stavio ponudu tešku 18 milijuna dolara, koliko bi godišnje zarađivao ako odluči pojačati Jazzere. Tako bi postao najplaćeniji hrvatski sportaš.

Uz odličnog Donovana MitchellaRudyja Goberta, a dolaskom Babe i Mikea Conleyja, u Utahu bi samo potvrdili visoke ambicije za nadolazeću sezonu. Ipak je Bogdanović igrač od 18 koševa, 4,1 skoka i dvije asistencije u prosjeku.

Ukoliko prijeđe u Utah, koji bi bio njegov četvrti NBA klub, postao bi treći Hrvat u redovima Jazzera nakon Gordana Giričeka i Zorana Planinića.

Od 2014. do 2017. igrao je za Brooklyn Netse, zatim je bio pola sezone u Washington Wizardsima pa od srpnja 2017. godine u Indiana Pacersima.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • rvp444 30.06.2019.

    Babo ide u spurse

  • MrRacoon 30.06.2019.

    Pitanje za Borisa Trifunovica,admine nemoj mi davati kartone jer samo lijepo pitam gospodina.Jeste li ovaj clanak napisali samo prepisujuci s wikipedije?Evo malo ispravaka posto je ocito da niste dobri u svom poslu.Babo nije proveo sezonu u washingtonu,cak ni pola sezone tako da ta konstatacija nema veze s mozgom i za vasu informaciju bio je 2 sezone u Indiani.Odlicni Mitchell?Ok ako zanemarimo prvu polovicu sezone.Babini prosjeci 18 poena??Da mozda prosle sezone,ali ne u karijeri.Zivim za dan kad ce ovaj portal napisati jedan dobri sportski clanak analizirajuci neke detaljnije malo stvari a ne osvrlje naskrabati tri recenice i to je kao clanak.Mozda na 24 sata.

  • __Che__ 30.06.2019.

    Ja bi volio da ode u spurse

Komentiraj...
Vidi sve komentare