To je to što me zanima!

Babo, namještaj snajpere: Opet loša večer Bogdanovića, a Šarić ponovno na listi ozlijeđenih...

Ivica Zubac je za 14 minuta upisao 12 koševa (šut 5-8) i dva skoka i to mu je treći puta ove sezone da je ubacio 12 poena
Vidi originalni članak

U noćašnjim susretima košarkaške NBA lige Bogdanovićev Utah Jazz je dobio LA Clipperse Ivice Zubca sa 106-100, ali je Zubac imao bolji učinak od Bogdanovića.

Ivica Zubac je za 14 minuta upisao 12 koševa (šut 5-8) i dva skoka i to mu je treći puta ove sezone da je ubacio 12 poena. Njegov iskusniji kolega iz hrvatske reprezentacije Bojan Bogdanović imao je lošu šutersku večer, te je za 33 minute ubilježio šest koševa (šut 3-12, trice 0-4) i 3 skoka. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ekipu Utah Jazza predvodio je Mike Conley sa 33 poena, pogodivši sedam trica, dok je kod Clippersa najefikasniji bio Paul George sa 25 koševa, a Kawhi Leonard je ostvario 20 poena, 16 skokova i 9 asistencija.

Phoenix je ostvario petu pobjedu na startu sezone, svladavši Denver 106-103, ali Dario Šarić nije igrao jer je na listi ozlijeđenih igrača Sunsa. Kod Phoenixa Deandre Ayton i Devin Booker ubacili su po 22 poena, a Chris Paul 21. 

Jamal Murray sa 31 košem bio je najbolji igrač Denvera, a srpski centar Nikola Jokić upisao je 17 poena, 11 asistencija i 9 skokova. 

I 20-godišnji Luka Šamanić nije igrao za San Antonio, koji je izgubio od LA Lakersa sa 103-109. U redovima prvaka Anthony Davis je ubilježio 34 koša i 11 skokova, a LeBron James "triple-double" (26 poena, 11 skokova i 10 asistencija) 

 U dvoboju dvojice najboljih slovenskih košarkaša Luka Dončić je predvodio Dallas do pobjede 93-83 protiv Miamija. Dončić je ostvario 27 koševa, 15 skokova i 7 asistencija, a kod finalista doigravanja Goran Dragić je susret završio sa 10 poena i 7 asistencija.

 Atlanta je upisala četvrtu pobjedu, dobivši Brooklyn Netse sa 114-96, a do pobjede su je predvodili De'Andre Hunter sa 23 i Trae Young sa 21 košem. Kevin Durant je za Netse ubacio 28 poena, ali Kyrie Irving nikako nije mogao namjestiti ruku, zabio je 18 koševa, ali uz katastrofalan šut 6-21. (ab)

Idi na 24sata

Komentari 16

  • tomason 02.01.2021.

    Neki komentiraju a nisu ni pogledali tekmu..dokaz kolko statistika zna biti varljiva..da je los bio nebi do zadnje cetvrtine odigrao najvise minuta..svi znamo kakav je babo suter,jednostavno kod njega je uvijek problem psiholoske prirode..kad ima samopouzdanja i kad je vruc,covjek ne moze promasiti..i sto je najbitnije,najbolji je kad su najbitnije tekme..a i covjek je bio 9 mjeseci ozlijedjen..sinoc iako je los suterski bio,mora se priznati da je odigrao top obranu na leonardu sto je skoro pa i nemoguce..sigurno je jedan od glavnih razloga zasto su ih drzali na malo koseva do pred kraj kad je george ppgodio par divljih trica

  • Walty 02.01.2021.

    Boli njega briga kakav šut ima za klub, plaća lagano kapa milijunska na račun, mi smrtnici si ne možemo dozvolit kiksanje u poslu u stvarnom životu, ne bi plaća sjedala samo tako. I profesionalnog nogometaša kad vidim da fula gol sa 3 metra, podrapao bih ga 50% plaće bih mu smanjio taj mjesec pa nek promašuje i dalje. Ajd bježi!

  • potparol .at.fr 02.01.2021.

    To je to! Vise lopta kod Conleya i zavrsnica kad su Clippersi stisnuli Joe umjesto Babe. Obrana je napokon bila ona prava. Iako Clippersi nisu pravo mjerilo jer oni nemaju dovoljnu sirinu da razvlace obranu, kad je gusto sutnut ce PG ili Kawhi. Lako ih je braniti i oni nikad nece biti prijetnja Lakersima u ovakvom sastavu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare