To je to što me zanima!

Babo Čarobnjak: Netsi poslali Bogdanovića u Washington!

Bojan Bogdanović promijenio je klub, njegovi Netsi poslali su ga u Washington Wizardse! Bogdanović stiže u ponajbolju momčad Istoka koja želi zaustaviti LeBrona i Cleveland Cavalierse
Vidi originalni članak

Bojan Bogdanović i Chris McCullough na jednu stranu, Andrew Nicholson, Marcus Thornton i pick u prvoj rundi drafta. Stvar je gotova, čeka se još samo službena potvrda, ali Amerikanci pišu da je to samo pitanje formalnosti.

Babo je novi igrač Wizardsa.

S Hrvatom žele srušiti LeBrona

Washington je tražio igrače na pozicijama dva i tri, a prva želja bio im je naš Bojan Bogdanović koji stiže u ponajbolju momčad Istoka. 

Wizardsi žele zaprijetiti Cavsima, koji su najbolji na Istoku. Bogdanović stiže u momčad koja ima vrhunskog razigravača Johna Walla koji će našeg Babu hraniti loptama. Tu je i Bradley Beal koji ima ugovor od 100 milijuna dolara.

Za Netse, sad već bivšu Bogdanovićevu momčad, sezona je izgubljena, a kako su proteklih godina redovito gubili gotovo sve visoke 'pickove' na draftu, sad su si sredili da imaju pick u prvoj rundi drafta ove godine i još dvojicu solidnih igrača.

Bogdanović je imao ugovor s Netsima do ljeta ove godine, a prešao je u Wizardse dva dana prije isteka prijelaznog roka u najjačoj ligi svijeta.

U Brooklynu je u tri sezone imao prosjek od 11 koševa po utakmici. U ovoj sezoni u 55 susreta zabijao je 14.2 koša po utakmici.

Ovom razmjenom Wizardsi su dobili još jednog sjajnog šutera, a Bogdanović je dobio šansu da s puno jačom momčadi ode korak dalje u NBA doigravanju.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • tdg 24.02.2017.

    odlicno Bojane ! za iducu godinu, hocu da ti zaradujes oko 15 milijuna :) uzivaj u 'playoffs' :)

  • Mercedes s klasa 23.02.2017.

    Babo kada dođeš tamo prvo im čestitaj novu godinu

  • strmi007 23.02.2017.

    Događa se

Komentiraj...
Vidi sve komentare