To je to što me zanima!

'Francuska je sada bolja nego što je bila, sada imaju i kontru'

Na ovom EP-u su pokazali puno, samim time što osim odlične obrane sada imaju i vrhunsku kontru i tu su puno opasniji nego prije, upozorava izbornik Slavko Goluža
Vidi originalni članak

Napravili smo veliku stvar pobijedivši nakon dugo vremena jednu skandinavsku ekipu u Skandinaviji. Prvi plan je ispunjen s ova četiri boda, osvrnuo se Slavko Goluža na važnu pobjedu Hrvatske protiv Švedske.

No u nedjelju (20.15) je na rasporedu veliki sudar s Francuskom.

- Polako se selimo u drugi grad (Aarhus) i okrećemo se Francuskoj. O njima ne treba puno pričati. Na ovom prvenstvu igraju bez dva igrača koji su se oprostili. No čini mi se da su sada i bolji no što su bili, ali mislim da su nam šanse podjednake. Na ovom EP-u su pokazali puno, samim time što osim odlične obrane sada imaju i vrhunsku kontru i tu su puno opasniji nego prije - najavio je utakmicu s Francuzima izbornik.

Eventualna pobjeda protiv Francuske značila bi gotovo sigurno polufinale.

- Francuzi igraju 6-0 obranu koja se pretvara u 3-3. Mi ćemo se suprostaviti našom čvrstom 6-0 obranom i što više golova pokušati dati iz kontre. Mi na njihovu igru moramo odgovoriti s dva pivota, tako da će biti dosta ulazaka na liniju šest metara. Sve ćemo dati da ih pobijedimo jer tako bi već jednom nogom biti u polufinalu. No i ako se to ne dogodi neće biti smak svijeta. Spremni smo - zaključio je izbornik, a Jakov Gojun za kraj dodao:

- Znamo sve i mi o njima i oni o nama. Svako prvenstvo igramo jedni protiv drugih. Odlučit će tehničke pogreške i tko će se više držati svog plana. Bacit ćemo se na glavu jer ako ih dobijemo već smo jednom nogom u polufinalu.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • Gogislav 19.01.2014.

    Kako su sada Francuzi jači, a prošle godine smo ih, kako je Goluža rekao, "umirovili"?

  • dzubci23 19.01.2014.

    Da se igra bilo koje prvenstvo, ali za EGO bili bi prvaci.

  • prdez123 19.01.2014.

    slavkec,ja imam Viagru!

Komentiraj...
Vidi sve komentare