To je to što me zanima!

Bačurin želi titulu najboljeg na Mediteranu do 91 kilograma

Protivnik će hrvatskom izazivaču u borbi za slobodnu titulu prvaka Mediterana biti slovački boksač Vaclav Karafiat. Dvorana u Velikoj Gorici bit će svakako “pretijesna”
Vidi originalni članak

U Velikoj Gorici u subotu u 20 sati počinje boksački spektakl. Domaći boksač Ivica Bačurin (30) borit će se za naslov WBC prvaka Mediterana u lako-teškoj kategoriji (do 91 kg).

Protivnik će hrvatskom izazivaču u borbi za slobodnu titulu prvaka Mediterana biti slovački boksač Vaclav Karafiat.

- U ime boksa, hvala Velikoj Gorici. Ovo je velika stvar za ovaj sport - rekao je naš legendarni boksač Željko Mavrović.

Željko je Bačurinu prije meča karijere dao veliku potporu. U subotu će biti uz ring i navijat će za prijatelja Ivicu.

- Velika je odgovornost boksati pred domaćom publikom. S Ivicom sam sparirao do prije dva tjedna. Bio je u dobroj formi - rekao je Mavrović, a Bačurin je dodao:

- Želim uzeti taj pojas. Odlično sam se pripremio za ovaj veliki meč.

U publici će u subotu uz Mavrovića biti i Mirko Filipović te Stipe Drviš.

- Ovo je važna stvar za naš grad. Nadamo se da će Ivica Bačurin uzeti naslov i da ćemo imati razloga za slavlje u subotu - rekao je u ime organizatora dogradonačelnik Velike Gorice Ervin Kolarec.

Dvorana u V. Gorici bit će “pretijesna”.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • japanokinez 09.05.2013.

    Meni osobno naj važnije od svega je da će uz ring biti Stipe Drviš zvani Vrabac. Ima još nekoliko nadimaka kao recimo Smješko (zato što se smije ili ceri bez ikakvog razloga), ali Vrabac mu je u zadnje vrijeme IN.

  • IvanKrunić 23.04.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare