To je to što me zanima!

Badelj i Pranjić idu na pregled; Šuker: Samo da nema ozljeda

Izbornik Kovač otkazao je jutarnji trening reprezentativaca u Bad Tatzmannsdorfu kako bi se igrači odmorili od napora. No u 17.30 igrači će ipak odraditi trening
Vidi originalni članak

Niko Kovač nikako nema mira na pripremama. Iz dana u dan u Bad Tatzmannsdorfu gomilaju se problemi s ozlijeđenim igračima, a nakon otpadanja Ive Iličevića, Ivana Strinića i Nike Kranjčara, jučer se izbornik morao suočiti s ozljedama Danijela Pranjića i Milana Badelja.

Obojica su na treningu ozlijedila prepone te bi najkasnije u četvrtak trebali otići na pregled u bolnicu. Kako su nas obavijestili iz reprezentacije obojica su za sada na intenzivnoj terapiji te će propustiti popodnevni trening. U posjetu reprezentaciji jučer je bio i predsjednik saveza Davor Šuker.

- Nadam se samo da neće više biti ozljeda i da će svi biti spremni za SP. Izbornik ima slatke brige sastavljanja konačnog popisa putnika za Brazil. Ne želim nikome stavljati teret na leđa, idemo na karneval nogometa i nadam se da ćemo i mi tamo zaplesati sambu - rekao je Šuker.

Predsjednik je otkrio i svoje favorite za naslov u Brazilu.

- Domaćin je moj favorit, a prvenstvo će još obilježiti Njemačka, Argentina i možda Engleska. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • strmi007 28.05.2014.

    valjda se neće nastaviti ove ozljede

  • mazaluna 28.05.2014.

    Tko zna igrati nogomet ,zna.Na treninzima koje vode naši treneri samo ih iscrpljuju a da bi povečali svoj ego.

  • Deanmartin 28.05.2014.

    Ne ide se njima na SP, culi su i oni da je tamo opasno po zivotu

Komentiraj...
Vidi sve komentare