To je to što me zanima!

Badelj je dobio novog trenera: Beppe Iachini diže Fiorentinu?

Na žalost, trenutačni položaj u ligi nas je natjerao na promjenu. Izabrali smo Iachinija jer je sjajna osoba i ima jake veze s Firenzom i Fiorentinom, rekao je predsjednik Rocco Commisso
Vidi originalni članak

Talijanski nogometni stručnjak Giuseppe Iachini (55) novi je trener Fiorentine u čijim redovima igra hrvatski reprezentativac Milan Badelj (30). Iachini je naslijedio Vincenza Montellu (45) koji je u petak dobio otkaz nakon poraza od Rome sa 1-4.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vlasnik Rocco Commisso (70) koji je bogatstvo stekao u Americi pa prošlog ljeta kupio Fiorentinu objasnio je odluku.

- Želio bih zahvaliti Montelli na predanosti i profesionalnosti koju je pokazao za vrijeme svog rada u klubu - rekao je Commisso za službenu web stranicu kluba.

- Nažalost, naš trenutačni položaj u ligi nas je natjerao na promjenu. Izabrali smo Iachinija jer je sjajna osoba i ima jake veze s Firenzom i Fiorentinom. Sada svi trebamo raditi zajedno kako bismo se što prije vratili na pravi put - dodao je milijarder.

Iachini je od ožujka ove godine bio bez posla nakon što je dobio otkaz u Empoliju i to poslije svega četiri mjeseca. Ima veliko trenersko iskustvo, a sa četiri kluba je izborio promociju u Serie A (Chievom, Brescia, Sampdorijom i Palermom).

Od 1989. do 1994. Iachini je igrao za Fiorentinu sakupivši 126 nastupa. Nakon 17 kola talijanskog nogometnog prvenstva Fiorentina je samo četiri boda iznad zone ispadanja...

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 3

  • domagoj264 24.12.2019.

    U Italiji stalno jedni te isti treneri kruže od kluba do kluba.

  • cinquina 24.12.2019.

    Napokon ode ponovno Montella

  • kajzer/soze/80🇷🇸 23.12.2019.

    Ništa i niko ne može dići ovakvu Fiorentinu,mogao bi samo Gabrijel Omar Batistura da ga noge ne bolu,i da se nije penzionisao,kakav je to centarfor bio!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare