To je to što me zanima!

Badelj odbio Mamićevih 3,6 mil. eura: Ili sam hrabar ili lud!

Svjestan sam da bih tim potpisom riješio egzistenciju, ali da je HNL za nijansu bolji ne bih tako razmišljao ni sekunde, rekao je kapetan Dinama Badelj za Jutarnji list
Vidi originalni članak

Kapetan Dinama Milan Badelj uvijek je pod povećalom javnosti. Svaka njegova utakmica prati se posebnom pažnjom, a u posljednje vrijeme pamti ga se zbog slabih nastupa što je razljutilo i šefa Zdravka Mamića nakon poraza u Zadru. Maminjo mu je ponudio novi petogodišnji ugovor, no...

- Istina, ponudio mi je ugovor, ali sam ga odbio. Cifra? Ona koju je Mamić spomenuo u medijima - rekao je Badelj za Jutarnji list.

Naime, radi se o cifri od 3,6 milijuna eura za pet godina. Ugovor za kojeg Mamić tvrdi da se Badelj na njega 'popišao'. Odbiti takav iznos nije mala stvar.

- Da, kažu mi prijatelji: Miki, ti ili si hrabar ili si lud. Trećeg nema - rekao je kapetan Dinama i objasnio razlog odbijanja velikog iznosa.

- Ja sam svjestan da bih tim potpisom riješio egzistenciju, ali da je HNL za nijansu bolji ne bih tako razmišljao ni sekunde. Zar je grijeh ako želim novi izazov i pune stadione? Vidjeti koje su mi granice - rekao je Badelj i osvrnuo se na Mamićevo prozivanje njegova imena nakon prvog poraza u sezoni od Zadra.

- Opravdano. Ma koliko god to čudno zvučalo, jer sam ja osobno bio prozvan, Zdravko je bio u pravu nakon utakmice. Ako se potrudio omogućiti momčadi fenomenalne uvjete, onda je valjda u redu da od nas traži da budemo na razini. A u Stanovima nismo bili pravi. Ja prvi - priznao je Badelj.

Originalni članak pročitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • mademamic 28.10.2011.

    pa zar ne razumite da to mamic samo prica da bi digo cijenu,...kao eto on mu to ponudio a ovaj se popiso na to...jer je igracina pa mora igrat za veliki klub...jedini u u dinamu sto bi mogli vrijediti izvan hrvatske su sammir, kovacic(mozda) i vida kako sad igra

  • Kralj kafana 28.10.2011.

    zbog taki ko on sto se preseravalju zato nam i je repka di je

  • Kralj kafana 28.10.2011.

    kaki je ovo ocaj lik zabrijo da je nesta

Komentiraj...
Vidi sve komentare