To je to što me zanima!

Badelj: Ostao je loš osjećaj jer smo ih mogli 'natrpati'

Oni mogu biti i više nego zadovoljni što su primili samo tri komada, rekao je Milan Badelj. Baš je on asistencijom Mariju Mandžukiću otvorio utakmicu
Vidi originalni članak

Dan nakon visoke pobjede nad Hajdukom u Kupu Dinamo je pred novinare 'gurnuo' svoju djecu.
- Ova pobjeda je veliki korak prema obrani Kupa. Odigrali smo fenomenalno. Da nam je netko ponudio 3-0 prije utakmice, naravno da bismo prihvatili. Ipak, ostao mi je loš osjećaj da smo ih mogli natrpati. Oni mogu biti prezadovoljni što su dobili samo tri komada. U drugom dijelu nismo našli pravog načina da svoje vodstvo povećamo. Falio je taj završni pas - priča Badelj.
Tomislav Barbarić je u prvi sastav ušao nakon ozljede Roberta Kovač. Do derbija je ulazio u igru uglavnom u drugom poluvremenu.
- Saznao sam na dan utakmice ujutro da ću igrati. Robert je pokušao trenirati s loptom, a nakon što je shvatio da ga boli, trener je odlučio da neće igrati. Kruno mi je ujutro došao u sobu i rekao da sam 'unutra'. Bila mi je frka, ali Robi mi je puno pomogao savjetima. Poslije utakmice je i čestitao na dobroj igri - kaže Barbarić.
Tomečak je već standardan u udarnoj postavi 'modrih', a odličnu igru u Maksimiru okrunio je asistencijom Mariju Mandžukiću.
- Ma, uz ovakve navijače nismo mogli loše odigrati. Mogli smo i više zabiti, ali nema veze. Ponovit ćemo još bolju igru u Splitu. Idemo na pobjedu i na Poljudu - kaže Tomečak.
Slično razmišlja i Dejan Lovren:
- Mogli smo i više natrpati, ali bili smo nestrpljivi u drugom poluvremenu. Nakon Šibenika malo sam nespretno rekao da ćemo ih razbiti. Bio sam vruće glave nakon utakmice. To sam rekao u smislu da ćemo ih pobijediti na Maksimiru.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • fnatic_zg 14.05.2009.

    Katastrofa od utakmice, hvala Bogu pa je u 22h bila Barcelona - Bilbao.

  • labelwriter 14.05.2009.

    pogledajte slike na slobodnoj, koliko je crvemi mora dobit dinamo ? ajde ljudi moji vec sam jedan put reka svi su za dinamo suci i komentatori.ovako hajduk nece nikad imat sanse kad ga jebe mafija !!!

  • vedran_zgb 14.05.2009.

    blitvici vi stvarno nikad ne znate prihvatit poraz...dobili ste 2 puta dinamo u prvenstvu, a sad kad se trebalo pokazat da vrijedite nesto ste se posrali i pokazali ste da ste drek od momcadi a igrali ste stvarno dobro neko vrijeme...samo da vam spomenem vasu blanku vlasic i mnoge vase kojima jednostavno u glavi nesto fali da uzmu ono sto im se nudi...u glavi je vas problem, i u nicem drugom...imali ste sansu osvojit i prvenstvo i kup a sad ne znam kad cete opet imat tu sansu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare