To je to što me zanima!

Badelj: Ovo će mi biti prvi put da igram pred punim tribinama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U prošloj sezoni na Maksimiru su uspjele pobijediti samo dvije momčadi. U srpnju u drugom kolu 1. HNL slavila je Rijeka 2-1, a u prosincu u Europskoj ligi PAOK s 1-0
Vidi originalni članak

Kruno Jurčić je po mnogočemu u poziciji o kakvoj su mnogi prethodnici mogli samo sanjati. Klub nije prodao glavne igrače, dovedena su četiri pojačanja, stadion nikad u ovoj fazi natjecanja nije bio rasprodan.. Zbog toga, ne prođe li Neftči, jao njemu.

- Ne razmišljam o tome da bi moglo loše završiti, to bi bilo gubljenje vremena. Mirno ću spavati, uopće se ne tresem - kaže Jurčić.

Liga prvaka označena je kao cilj, a na tom putu azerbajdžanski je klub prva prepreka.

- Usadio sam igračima uvjerenje da je ovo samo jedna utakmica prema Ligi prvaka, a to je moj sveti cilj. Uz sav respekt prema protivniku, svjesni smo svoje kvalitete i ne bježimo od uloge favorita. Atmosfera je prekrasna, oduševljeni smo što nas čeka pun stadion i onda se sav napor i odricanja čine smislenim. Vjerujem da će nam pune tribine pomoći u onome što želimo. Mlada i poletna ekipa Dinama to zaslužuje, a ja se nadam da će takva atmosfera postati pravilo, a ne izuzetak - rekao je trener Dinama.

A kojim bi rezultatom bio zadovoljan? 

- Što više naprema nula - poručio je jasno Kruno.

No ipak nije sve tako idealno. Cufreova ozljeda mišića, čini se, nije tako bezazlena, pa će Argentinac preskočiti susret protiv Neftčija.

Svi jedva čekamo utakmicu. Publika će nas voditi do pobjede, rekao je Milan Badelj

- Da, situacija s Leom nije bajna, ali tu je Vida. Ne sumnjam u njega - završio je Jurčić.

No u pripremnom susretu protiv Bakua Azeri su stvorili nekoliko šansi. I sve su bile nakon nespretnih reakcija Domagoja Vide. 

S Krunom je na konferenciji za novinare bio i Milan Badelj.

- Svjesni smo značaja ove utakmice i zaista svi nestrpljivo iščekujemo početak. Bez podcjenjivanja ikoga, svjesni smo svoje kvalitete i u susret ulazimo kao favoriti - kaže Badelj. momčad koju smo mogli dobiti i ne podcjenjujemo nikoga, no igramo u Maksimiru i favoriti smo. Vjerujem da uz publiku možemo doći do prve europske pobjede. 

- Nisam nikada igrao pred rasprodanim Maksimirom. To je stvarno prekrasno i zahvalio bih se svima što će doći sutra na utakmicu. To je ono zašto se nogomet igra, ambijent će biti fenomenalan, a atmosfera paklena i vodit će nas do pobjede - rekao je Badelj.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • BURE1974_1 13.07.2011.

    Kako je Dinamo Fuš slavili su 100 obljetnicu kluba a nisu trebali jer promijeni naziv u Nk Dinamo,a ne gnk dinamo sramota jedna!!!!

  • casio 13.07.2011.

    Nema više ulaznica. Jedino kod preprodavača ali deru 3 kune.Ne dam toliku lovu za Dinamo.

  • pa šta je 13.07.2011.

    ljepo uređen stadion -bar če pravi bbb navijači imat šta razbijat

Komentiraj...
Vidi sve komentare