Obavijesti

Sport

Komentari 79

Badelj: Ovo će mi biti prvi put da igram pred punim tribinama

Badelj: Ovo će mi biti prvi put da igram pred punim tribinama
7

U prošloj sezoni na Maksimiru su uspjele pobijediti samo dvije momčadi. U srpnju u drugom kolu 1. HNL slavila je Rijeka 2-1, a u prosincu u Europskoj ligi PAOK s 1-0

VIDEO

Kruno Jurčić je po mnogočemu u poziciji o kakvoj su mnogi prethodnici mogli samo sanjati. Klub nije prodao glavne igrače, dovedena su četiri pojačanja, stadion nikad u ovoj fazi natjecanja nije bio rasprodan.. Zbog toga, ne prođe li Neftči, jao njemu.

- Ne razmišljam o tome da bi moglo loše završiti, to bi bilo gubljenje vremena. Mirno ću spavati, uopće se ne tresem - kaže Jurčić.

Liga prvaka označena je kao cilj, a na tom putu azerbajdžanski je klub prva prepreka.

- Usadio sam igračima uvjerenje da je ovo samo jedna utakmica prema Ligi prvaka, a to je moj sveti cilj. Uz sav respekt prema protivniku, svjesni smo svoje kvalitete i ne bježimo od uloge favorita. Atmosfera je prekrasna, oduševljeni smo što nas čeka pun stadion i onda se sav napor i odricanja čine smislenim. Vjerujem da će nam pune tribine pomoći u onome što želimo. Mlada i poletna ekipa Dinama to zaslužuje, a ja se nadam da će takva atmosfera postati pravilo, a ne izuzetak - rekao je trener Dinama.

A kojim bi rezultatom bio zadovoljan? 

- Što više naprema nula - poručio je jasno Kruno.

No ipak nije sve tako idealno. Cufreova ozljeda mišića, čini se, nije tako bezazlena, pa će Argentinac preskočiti susret protiv Neftčija.

Svi jedva čekamo utakmicu. Publika će nas voditi do pobjede, rekao je Milan Badelj

- Da, situacija s Leom nije bajna, ali tu je Vida. Ne sumnjam u njega - završio je Jurčić.

No u pripremnom susretu protiv Bakua Azeri su stvorili nekoliko šansi. I sve su bile nakon nespretnih reakcija Domagoja Vide. 

S Krunom je na konferenciji za novinare bio i Milan Badelj.

- Svjesni smo značaja ove utakmice i zaista svi nestrpljivo iščekujemo početak. Bez podcjenjivanja ikoga, svjesni smo svoje kvalitete i u susret ulazimo kao favoriti - kaže Badelj. momčad koju smo mogli dobiti i ne podcjenjujemo nikoga, no igramo u Maksimiru i favoriti smo. Vjerujem da uz publiku možemo doći do prve europske pobjede. 

- Nisam nikada igrao pred rasprodanim Maksimirom. To je stvarno prekrasno i zahvalio bih se svima što će doći sutra na utakmicu. To je ono zašto se nogomet igra, ambijent će biti fenomenalan, a atmosfera paklena i vodit će nas do pobjede - rekao je Badelj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 79
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger