To je to što me zanima!

Badelj se zamjerava tifosima Fiorentine: Odbio novi ugovor

Talijanski mediji prenose da je ovakva vijest podigla tenzije navijača u Firenci jer im se događa isto što i prije par godina dok čelnici brinu da bi Badelj mogao otići bez odštete
Vidi originalni članak

Dogodilo se ono što je već najavljivano neko vrijeme - hrvatski reprezentativac i veznjak Fiorentine Milan Badelj (27) odbio je produžiti ugovor s 'violama', javlja talijanski Calciomercato.

Bivšem igraču Dinama i HSV-a ugovor istječe 2018. godine, no njegov agent Dejan Joksimović je već ranije otkrio da neće produžiti isti. Sljedeća destinacija je najvjerojatnije Milan, koji vodi bivši trener Fiorentine Vincenzo Montella i koji je izrazio da bi rado ponovo surađivao s Badeljom. 

Talijanski mediji prenose da je ovakva vijest podigla tenzije navijača u Firenci jer im se događa isto što i prije par godina. Čelnici se brinu da bi Badelj mogao otići bez odštete, a navijači da bi se mogla ponoviti priča s Riccardom Montolivom, koji je također odbio produžiti ugovor s 'violama' kako bi besplatno preselio na San Siro.

I dan-danas mu zvižde kada kroči na Artemio Franchi...

Idi na 24sata

Komentari 11

  • strmi007 10.10.2016.

    U propali Milan?

  • ACM_1899 10.10.2016.

    Znači ode Milan u Milan.

  • --- DAVOR --- 10.10.2016.

    Badelj je dosegao svoj vrhunac i neće u bolji klub nikad doč a kad bi i došao io bi zamjena. Eventualno Bayer Leverkusen, Milan, Sevila al to je ta razina i ništa iznad.

Komentiraj...
Vidi sve komentare