To je to što me zanima!

Bahati čelnik FIS-a odgovorio Ivici: Papa je kriv za kalendar

Nakon što se Ivica Kostelić požalio da je skijaški kalendar tijekom sezone natrpan, odgovorio mu je cinični predsjednik FIS-a koji kaže da je za to kriv papa Grgur XIII.
Vidi originalni članak

Nemoguće se adekvatno pripremiti za natjecanje s ovim brojem slobodnih dana koliko ih mi imamo. Pa prošle godine smo imali samo deset dana da se pripremimo za Olimpijske igre, a to je apsolutni minimum. Kalendar je prenatrpan, nadam se da ćemo nakon ove sezone sjesti i dogovoriti se s čelnicima našeg sporta, požalio se Ivica Kostelić. 

Najbolji svjetski skijaš već je nekoliko puta ponovio da je skijaška sezona iscrpljujuća, a to je potvrdio odlaskom na odmor usred Svjetskog prvenstva. Ivica se 'zaletio' na aktivni odmor u Novi Vinodolski gdje se s Gipsom priprema za nastavak naporne sezone. To je toliko zbunilo sve svjetske medije da se gotovo svaki dan Ivica nađe u medijima. Isto je napravio i branitelj naslova ukupnog pobjednika u Svjetskom kupu, Carlo Janka. A da je sezona nepodnošljiva potvrdile su i ozljede najboljih skijašica u ovom trenutku, Lindsey Vonn i Marije Riesh.

- Kalendar je zgusnut, to nije upitno. Ali, to je pogreška pape Grgura XIII. koji je reformirao kalendar i nije nam dao dovoljno vikenda - sarkastično je Ivici i ostalima koji se bune odgovorio bahati predsjednik FIS-a Gian-Franco Kasper te dodao kako 'svi žele organizirati utrke, a svi skijaši žele nastupati svaki vikend kako bi osvojili bodove za Svjetski kup'.

Ivica se za to vrijeme priprema u Vinodolskom u društvu tate i djevojke Elin. Na SP-u će propustiti spust i superkombinaciju u kojoj je bio glavni favorit za zlato, a vratit će se posljednjih dana na veleslalomsku i slalomsku utrku.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • uzvišeni2 12.02.2011.

    ajd emolim te kostelić je iša na odmor da se ne osramoti u superkombinaciji ne bi bia ni medu 25

  • elf-parovi 12.02.2011.

    DOBITNI PAROVI I SIGURNE OKLADE, POSJETITE: http://elf-parovi.blogspot.com/

  • 12.02.2011.

    ovaj iz fis-a je htio ispast duhovit ili je nekoliko puta u životu pao na glavu pa su ostale trajne poteškoće?

Komentiraj...
Vidi sve komentare