To je to što me zanima!

Bahati Krasić: Hrvati će 'pasti' u petak, razbit ćemo ih igrom

Miloš zaboravlja da su 'orlovi' u Zagrebu izgubili 2-0 i da su ovim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo samo dvaput slavili, a 'razbili' tek Wales koji su pobijedili 6-1
Vidi originalni članak

Miloš Krasić najavio je za Večernje novosti utakmicu Srbije i Hrvatske. Iako je 43 puta igrao za reprezentaciju, za ovu akciju nije niti pozvan no uvjeren je da će 'njegovi' pobijediti, tko god da zaigra.

- Hrvati će pasti! Razbit ćemo ih igrom! Ovo je mlada momčad koja zna igrati nogomet. Pa, naši igrači igraju u najboljim europskim klubovima. Samo nam treba malo strpljenja i uspjeh neće izostati - kategoričan je Krasić.

Miloš zaboravlja da su 'orlovi' u Zagrebu izgubili 2-0 i da su u ovim kvalifikacijama za SP samo dvaput slavili, a 'razbili' tek Wales, koji su pobijedili 6-1. 

Krasić je dugi niz godina igrao za CSKA iz Moskve, nakon toga dvije za Juventus, a ovog ljeta je iz Fenerbahčea prešao u Bastiju.

Idi na 24sata

Komentari 139

  • noname92bl 05.09.2013.

    Leo kompleksasu, a i ostali hrvatski novinari sovinisti, bezveze dizete tenziju pred mec. U Srbiji se niko ni ne bavi izjavama hrvatskih igraca, osim zute stampe mozda.

  • libeluli 05.09.2013.

    Istina je da Srbija ima nekoliko odličnih mladih igrača, ali mene više brinu oni iskusni u obrani... daj bože da opet skiksaju kao u Zagrebu...nismo mi tu nešto posebno izveli, već oni pogriješili

  • sivi glavas 05.09.2013.

    Srbi će nas razderati ko peder erotiku...

Komentiraj...
Vidi sve komentare