To je to što me zanima!

Bahati Overeem: Stipe, bit ćeš 7. prvak UFC-a kojeg ću razbiti

Nizozemac Alistair Overeem je u karijeri odradio 56 profesionalnih borbi, a pobjeđivao je velika imena. Čak šest UFC-ovih prvaka nastradalo je pod njegovom rukavicom
Vidi originalni članak

Alistair Overeem bit će prvi izazivač UFC-ova prvaka u teškoj kategoriji Stipe Miočića nakon što je Amerikanac hrvatskih korijena uzeo pojas velikom Fabriciju Werdumu. Miočić će pojas braniti 10. rujna u rodnom Clevelandu, a što se borba više bliži to su i riječi teže.

- UFC-ov naslov je onaj veliki koji mi nedostaje. Riječ je o uistinu najvećem na svijetu tako da ga 10. rujna namjeravam dohvatiti i ispisati povijest - rekao je Overeem, koji je u karijeri osvajao naslov u Strikeforceu, DREAM-u i K-1.

Nizozemac je u karijeri odradio 56 profesionalnih borbi, a pobjeđivao je stvarno velika imena. Čak šest UFC-ovih prvaka nastradalo je pod njegovom rukavicom (Vitor Belfort, Fabricio Werdum, Brock Lesnar, Frank Mir, Junior dos Santos i Andrei Arlovski).

- Iza mene je duga karijera, 22 godine treninga i natjecanja. Pobjeđivao sam Vitora Belforta, Badra Harija, Petera Aertsa... Pobijedio sam sva ta imena, pobijedio sam šest UFC-ovih prvaka i ponosan sam na to. Stipe će biti sjajni broj 7 - poručio je izazivač za naslov prvaka UFC-ove teške kategorije.

Inače, na eventu UFC 203 borit će se i bivši prvak Fabricio Werdum. Protivnik će mu biti 7. izazivač Travis Browne.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Kix_2 01.09.2016.

    Ako u međuvremenu ne padne na doping testu. Koja ljiga od čovjeka!!

  • toni990 30.08.2016.

    ako se ovaj bude dobto narokao steroida i bog zna sta nece bas tako lako biti miocicu ... ali u svakom slucaju ce biti zanimljivo

  • komentator__Luka 30.08.2016.

    dopingmajmun

Komentiraj...
Vidi sve komentare