To je to što me zanima!

Bahati Rossi opet udara: Sad mu je gospođa kriva za sve?!

ZAR OPET?! Valentino Rossi vozio je svoj skuter nakon treninga uoči Moto GP utrke u Valenciji. Prolazio je Talijan kroz navijače, jedna gospođa nije ga vidjela, a on ju je s leđa udgurnuo nogom
Vidi originalni članak

Čini se da Valentino Rossi ima tikove. Ili možda ne voli selfieje.

Prošla je godina dana od Rossijevog incidenta na Velikoj nagradi Malezije i udaranja u Marquezov motor tijekom utrke, a Talijan je opet u centru skandala. 

Uoči Velike nagrade Valencije, nakon odrađenog treninga, Rossi je sjeo na svoj skuter, a prolazio je kroz masu navijača. Jedna gospođa u tom se trenu htjela fotografiju i nije vidjela da Talijan prolazi, a bahati Rossi udario ju je nogom.

Istina, gospođa je trebala paziti, ali Rossi je isto tako mogao zakočiti. 

Namjerno udario Marqueza

U Maleziji lani Rossi je udario Marqueza koji ga je htio prestići pa je kasnije "plakao" zbog izgubljenog naslova i žalio se na urote jer je Lorenzo osvojio naslov.

Rossi se žalio na španjolsko udruživanje i u neku ruku imao je pravo.

"Kočili" su ga i provocirali kroz sezonu, posebno Marguez, ali Rossi je na kraju bio sam kriv za izgubljenu titulu. Imao je sve u svojim rukama, vodio je cijelu sezonu, no zbog gloposti u Maleziji kažnjen je startom iz boksa na posljednjoj utrci.

Nije uspio napraviti čudo i osvojiti titulu.

- Postoje mlađi vozači koji su brži od njega i zato je Rossi frustriran. Mogao je osvojivi više utrka i doći ovdje s nedostižnom prednošću, ali nije to uspio - rekao je tada Jorge Lorenzo, a Rossijeve frustracije nastavile su se i ove sezone.

Iako sezona još nije gotova, Marc Marquez osigurao je naslov tri utrke prije kraja što mu je treći naslov u "kraljevskoj" Moto GP kategoriji.


 

Idi na 24sata

Komentari 66

  • pero_zmaj 14.11.2016.

    Strašno, po naslovu se zna da piše Marko. Sramota za jednog "novinara" od cijele sezone 2 članka o moto gp. Puj idi ljubi guzicu Marquezu

  • inidlaM 13.11.2016.

    Šteta šta ju nije pregazio

  • 13.11.2016.

    Pa evo nakon svih komentara koji za razliku od ovog "novinara" ne vide nikakvo namjerno udaranje i ja se pridružujem svima. Stvarno nema ni n od ikakve namjere ovdje i sram može biti ovog novinara koji je ovo napisao ili prepisao, svejedno!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare