To je to što me zanima!

Bahati Sagna: Ma, kakvi penali protiv Islanda, oni padaju ranije

Imamo kvalitetu za to i naš je cilj finale, samo o tome razmišljamo. Ne mogu zamisliti da odem na godišnji odmor ranije, nemamo pravo razočarati naše navijače, rekao je Sagna
Vidi originalni članak

Francuzi na svom Euru ne briljiraju. Tu i tamo odigraju po jedno vrhunsko poluvrijeme što im je u dosadašnjim fazama turnira donosilo uspjehe. U nedjelju igraju protiv Islanda u Saint-Denisu, Islanda koji je šokirao Engleze u osmini finala i postao apsolutni europski nogometni hit.

'Tricolore' Islanđani baš i ne intrigiraju u većoj mjeri, a to najbolje opisuje izjava desnog beka Deshampsove reprezentacije Bacaryja Sagne (33):

- Mi ne vježbamo penale iz razloga što ćemo napraviti razliku puno ranije - započeo je igrač Manchester Cityja pa nastavio:

- Imamo kvalitetu za to i naš je cilj finale, samo o tome razmišljamo. Ne mogu zamisliti da odem na godišnji odmor ranije, nemamo pravo razočarati naše navijače. Vjerujemo u sebe - rekao je Sagna.

Francuska je u osmini finala preokrenula rano vodstvo Irske na krilima Antoinea Griezmanna koji je odigrao veliku utakmicu. S druge strane, Islanđani su šokirali nogometnu Europu izbacivanjem favoriziranih Engleza, pa Sagna zaključuje sljedeće:

- Opasni su Islanđani, ali i smo također jaki. Odigrali smo dobar turnir do četvrtfinala i zato smo među favoritima. Što se tiče Islanda, puno ljudi misli kako su oni iznenađenje, poput Leicestera u Premiershipu. Ipak, zaslužuju svoje mjesto u četvrtfinalu i pokazali su kako su dobra ekipa. Ne smije ih se podcijeniti.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • fzd 01.07.2016.

    a što smo onda mi, koji smo se uspuhali protiv jednog portugala, ako je ''bahati'' sagna uvjeren u pobjedu protiv jednog islanda

  • jluci82 01.07.2016.

    Čistokrvni Francuz hahaha.....kao i Sammir Hrvat

  • kingjiggy 01.07.2016.

    Pokakim se na Island to nije nogomet sto oni igraju!! Mislim nevolim ni Francuze ali brate ovo EP je stvarno katastrofa nemeš više gledat to sranje

Komentiraj...
Vidi sve komentare