To je to što me zanima!

Bahati tenisači: "Moj galebe" naljutio Čileance

Čileanski tenisači nikako se nisu proslavili na službenoj večeri s našim tenisačima u Poreču. Iznenada su napustili večeru bez riječi isprike
Vidi originalni članak

Imam jedno posebno iznenađenje za goste iz Južne Amerike. Mario Ančić će vam sada nešto otpjevati, rekao je lokalni pjevač na večernjem druženju Davis Cup reprezentacija Hrvatske i Čilea i gurnuo mikrofon splitskom tenisaču.
Mario Ančić otpjevao je nekoliko stihova Oliverove pjesme "Moj galebe", a nakon toga uslijedila je neočekivana reakcija čileanske reprezentacije. Naime, cijela delegacija tog je trenutka napustila večeru.
- Nismo im uspjeli dati niti darove, a oni su već otišli. Svi smo ostali šokirani njihovom reakcijom. - kazao je Mario Ančić. Ždrijebanje u Istarskoj sabornici također je proteklo u napetoj atmosferi.
- Hrvati su rano počeli tulumariti. Nadamo se da ćemo im zagorčati slavlje. - upozorio je čileanski izbornik Hans Gildemeister.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • josko11 06.03.2009.

    da mi je tu scenu bilo vidit... hahahahaa pa šta se glupira Ančić kad zna da je rođen za tenis, onda je Olivera trebo dovest pa nek pjeva

  • brener 06.03.2009.

    ma umišljene budaletine!kako će slatko ispušiti!

  • lucarelli 06.03.2009.

    Šta Ančić tako loše pjeva???

Komentiraj...
Vidi sve komentare