To je to što me zanima!

Bajević: Grci su blagi favoriti jer je prva utakmica u Zagrebu

Momčadi se poznaju jako dobro. Ima li Grčka bržu ili sporiju obranu, to će se vidjeti sve na travnjaku, smatra legendarni Dušan Bajević, današnji sportski direktor atenskog AEK-a
Vidi originalni članak

Hrvatska će protiv Grčke loviti u dodatnim kvalifikacijama plasman na Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. Bit će to paklena bitka s reprezentacijom protiv koje je tradicionalno teško igrati. 

Iz Atene nam se javio Dušan Bajević, legenda mostarskog Veleža i AEK-a. Danas obavlja funkciju sportskog direktora u atenskom klubu.

- Nikome neće biti lako, obje reprezentacije su jake na domaćem terenu i po meni sve moguće. Malu prednost dao bih Grčkoj jer prvu utakmicu igraju u Zagrebu - smatra Bajević.

Grci su u svojoj kvalifikacijskoj skupini primili samo šest golova i obrana je njihova jaka strana.

- Momčadi se poznaju jako dobro. Ima li Grčka bržu ili sporiju obranu, to će se vidjeti sve na travnjaku - smatra Bajević.

Na putu do baraža Grcima je stajala Bosna i Hercegovina koja je završila treća. Baš je poraz naših susjeda pogurao Grke dalje.

- Mi smo prokockali svoju šansu protiv Cipra, presudio nam je taj poraz u preokretu. Ružno je to izgledalo - rekao je Bajević.

Pratio je i igre Vatrenih u kvalifikacijama.

- Kod Hrvatske će sada puno toga ovisiti o novom izborniku Zlatku Daliću - smatra 'Princ sa Neretve'.

 
Idi na 24sata

Komentari 15

  • popaj1950 18.10.2017.

    A sto ce drugo reci srbin nego da ce grci dobiti strasno koga vi trazite izjave

  • StapickoKasika 18.10.2017.

    Ako ima uvalimo 2 komada u prvih pola sata bit će 8:0. Ako ne onda smo nahebali. Tako je to sa tim grcima.

  • mr mike 18.10.2017.

    Sta ako ih poderemo u zg, budeli igra kao na san siru nepise im se dobro.. a tamo kod njih nikad nebi izgubili uz veliku gol razliku

Komentiraj...
Vidi sve komentare