To je to što me zanima!

Baka: Zidane je bio prosječan, nimalo poput Alena Halilovića

Nije bio kao Alen da privuče pažnju već sa 16 godina. On je bio prosječan, trenirao je, a nogometno je "eksplodirao" tek kasnije, rekao je Slišković u intervjuu za Goal
Vidi originalni članak

Zinedine Zidane nahvalio je Blaža Sliškovića. Zidane je otkrio kako mu je Slišković bio idol, uživao je gledajući ga kako igra u Marseilleu. 

- Djeca danas za idole imaju Messija i Ronalda, a moja generacija divila se Francescoliju, Papinu i Sliškoviću. Uživao sam gledati kako Slišković zabija iz kornera - rekao je Zidane.

U ekskluzivnom intervjuu za Goal.com Baka mu je odgovorio: 

"Zidane je bio prosječan klinac..."

Slišković kaže kako se uopće ne sjeća Zinedinea iz mlađih dana. Francuz nije bio kao, primjerice, Alen Halilović.

- Nije kao Alen da privuče pažnju već sa 16 godina. On je bio prosječan, trenirao je, a nogometno je "eksplodirao" tek kasnije - rekao je Slišković.

Ostatak intervjua pročitajte na Goalu.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • oree77 12.11.2014.

    "Zidane je bio prosječan, nimalo poput Alena Halilovića" pa dobro kakve su to gluparije 24 sata? zasto izvlacite iz najgoreg moguceg konteksta?

  • 12.11.2014.

    bez truda i rada nema uspjeha kao što je to imao veliki Zidane

  • espinoza 12.11.2014.

    Kako su smiješne ove vaše (od komentatora) usporedbe Halilovića i Zizoua iz mladih dana. Pa za Halilovića zna cijeli svijet vec sa 17 god jer je čudo od djeteta. Zizou je u tim godinama bio nerazvikani klinjo. Zašto bi jedna zvijezda poput Bake znala za takvog klinca???

Komentiraj...
Vidi sve komentare