To je to što me zanima!

Baldasarov plan: Hajduk treba ili prodati ili ga uskoro ugasiti

Hajduk više ne može biti 'narodni klub'. Klub iz dana u dan povećava gubitke, ima loše rezultate, stadion je neodržavan, dug se popeo na preko 124 milijuna kuna
Vidi originalni članak

Gradonačelnik Splita Ivo Baldasar najavio je kako je prodaja Hajduka privatnom vlasniku jedini način da klub ostane na životu. Premda se složio s konstatacijom kako je postojeće vodstvo kluba napravilo maksimum u trenutnim okolnostima, izbacilo politiku iz kluba i svelo poslovanje u realne okvire, gradonačelnik tvrdi kako to nije dovoljno jer klubu prijeti gašenje.

- Hajduk više ne može biti, kako se to popularno zove, 'narodni klub'. Klub iz dana u dan povećava gubitke, u međuvremenu ima loše rezultate, stadion je potpuno neodržavan i gori je nego što je ikad bio, dug se popeo na preko 124 milijuna kuna... Mi to moramo presjeći. Na žalost, pokazuje se kako sam bio u pravu kad sam na gradskom vijeću kazao kako će grad Split morati vratiti i kredit od 30 milijuna kuna.

- Ili ćemo nastaviti ovako i za godinu, dvije ili tri ugasiti klub, jer više ovako ne može funkcionirati, ili ćemo ga financirati iz gradskog proračuna - dodao je.

<<< Nastavak pročitajte u tiskanom izdanju 24sata >>>

Idi na 24sata

Komentari 274

  • jele112 12.09.2013.

    Nije sramota privatizirati klub, evo primjera Rijeke, naši klubovi su u prevelikim gubicima jer se godinama sustavno kralo.... Privatizacijom se dobije red, igrači imaju redovite plaće... Ah kao kod svake naše firme uostalom....

  • zahira45 12.09.2013.

    Prodati care, nego što ! Samo gdje naći budalu da plati koliko tražite?

  • Dinamohercegovina 11.09.2013.

    najjednostavnije rješenje promjeniti IME!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare