To je to što me zanima!

Ni Ronaldo ga ne može pratiti: Bale u 6 sekundi pretrčao 60 m

Real je pobijedio 4-1 Almeriju, a Gareth Bale svojim trkačkim sposobnostima opet je zadivio sve. Pretrčao je 60 metara za 6 sekundi. Ni Ronaldo ga nije mogao pratiti
Vidi originalni članak

Real Madrid pobijedio je Almeriju u gostima 4-1. Cristiano Ronaldo zabio je dva gola , Gareth Bale i Isco po jedan. I dok su Ronaldovi golovi već normalna stvar, svijet priča o Garethu Baleu. No ne o njegovom golu u 42. minuti za 2-1, već o njegovom nevjerojatnom sprintu pred kraj utakmice protiv Almerije.

Velšanin je primio loptu duboko na svojoj polovici i krenuo u kontru. Lijevo od njega bio je Ronaldo, koji je imao prednost u startu. No Portugalac nije mogao pratiti Balea, koji je, kako su izračunali , pretrčao 60 metara u šest sekundi!

Ušao je Velšanin u šesnaesterac te asistirao Ronaldu na drugoj stativi. Ali Portugalac je bio prespor. Bale je bio brži od Ronalda i s loptom u nogama.

Protiv Barce pretjecao preko pune linije

Bale je oduševio svijet golom za naslov u Kupu kralja protiv Barcelone. U posljednjim minutama utakmice, Bale je projurio kraj Marca Bartre i zabio za titulu. Tada su izračunali da je 60 metara pretrčao za 7,2 sekunde, a trčao je 30 km/h.

Marc Bartra, koji je bio kraj njega neko vrijeme, mogao je samo pitati suigrače jesu li zapisali broj registarske tablice.

Jedan šaljivi navijač Reala prijavio je Balea policiji zbog pretjecanja preko pune linije.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • AntiMamic1 14.12.2014.

    on da trenira atletiku satro bi bolta sa loptom trcat 60 metara za 6 sekundi je nenormalno,koliko to moras kontrolu imat svaka mu cast

  • Rav3n 13.12.2014.

    To nije bio pokusaj asistencije nego suta, svi znamo kolko je Bale ocajan s desnom nogom...

  • nikluk20 13.12.2014.

    nije bit trčat prema golu i bacit u korner, nego pratit igru i ako nemožeš sam zabit kvalitetno dodat!....

Komentiraj...
Vidi sve komentare