To je to što me zanima!

Bale odradio prvi trening, opet će igrati s Lukom u momčadi...

Garetha Balea prvi je dočekao Cristiano Ronaldo. Nakratko su popričali i zaputili se na trening. Najskuplji nogometaš svijeta nakon treninga pohvalio se na Twitteru...
Vidi originalni članak

Gareth Bale odradio je prvi trening u svom novom klubu. Sjajni Velšanin stigao je u madridski klub iz Tottenhama i postao najskuplji nogometaš svijeta. 

Real je za njega dao čak 100 milijuna eura. Balea je prvi ispred trening-centra dočekao Cristiano Ronaldo, kratko su porazgovarali i zajedno krenuli prema kampu u Ciudad Realu gdje se Real priprema.

Noge od 100 milijuna eura potom su odradile i prvi trening s novim suigračima. Bale se nakon treninga fotografirao sa suigračima Sergiom Ramosom i našim reprezentativcem Lukom Modrićem. Fotografija je odmah završila na Twitteru.

- Baš sam završio s prvim treningom - napisao je Gareth Bale na Twitteru.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • kog_briga 12.09.2013.

    Baletan bi se mogao dobro uklopiti... On i Cris na bokovima.... Modrić kao vjerni sluga svakome gura loptu... Ramos standardno lomi noge suparniku i gestikulira sucu da se ne bacaju... on je faca... na terenu psiho... van terena smješak i palac gore... Ramos za predsjednika svemira

  • Venucci 12.09.2013.

    Sad treba vidjet kako će to izgledati

  • cipelcug_1 12.09.2013.

    lukica mi zgleda ko dečec sa polja koji je sad skocil na parking da se poslika sa zvijezdama reala :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare