To je to što me zanima!

Bale shrvan zbog teške ozljede: Čeka ga pauza od dva mjeseca

Osim što će zbog rupture tetive nedostajati u redovima 'kraljevskog kluba', Bale će propustiti najmanje jedan ako ne i dva reprezentativna ciklusa u borbi Walesa s Češkom za drugo mjesto u skupini
Vidi originalni članak

Velški reprezentativac Gareth Bale (32) teško se ozlijedio nakon reprezentativne stanke, a prognoze mu baš i ne idu korist. Radi se o ozljedi bedrenog mišića, odnosno rupturi tetive, zbog koje trener Reala neće moći računati na Balea najmanje dva mjeseca. 

POGLEDAJTE VIDEO: Gareth Bale

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Velšanin se ovog ljeta vratio u Real nakon posudbe iz Tottenhama gdje je imao turbulentnu sezonu. Bale je s dva gola u završnici pogurao Spurse do kvalifikacija Konferencijske lige i ostavio Leicester bez Lige prvaka u pobjedi 4-2. Bili su mu to 15. i 16. gol za klub u kojem je oživio karijeru došavši na posudbu iz 'kraljevskog kluba'. 

NOGOMETNA REFORMA? Infantino: Ne odbacujem opciju da će SP biti svake dvije godine

S obzirom na to da se radi o težoj ozljedi, postoji mogućnost da Balea nećemo vidjeti na terenima i više od dva mjeseca. Velšanin je odlično ušao u ovu sezonu, a prema pisanjima španjolskih medija, ovu vijest je teško podnio. 

Novinar COPE-a koji pokriva Real Madrid Miguel Angel Diaz piše da je Bale shrvan jer se konačno pod Ancelottijem osjećao odlično i napokon je bio u Realovim planovima.

Bale je ove sezone odigrao tri utakmice te je zabio jedan gol, a ovo mu je vjerojatno posljednja sezona jer mu u lipnju iduće godine ističe ugovor. 

Velšanin će nedostajati i u redovima reprezentacije, a zbog ozljede će propustiti minimalno jedan reprezentativni ciklus dok su sljedeća dva ujedno i posljednja za plasman na Svjetsko prvenstvo. 

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • NIKE 18.09.2021.

    Novi godišnji, na godinu u PSG ili sličnu destinaciju.

  • Qebradalaonda 18.09.2021.

    Covjek se ruga s Realom hahah odlican igrac al vidi se da mu se neda za klub vise igrat

  • PetrKropotkin 18.09.2021.

    Šteta... znači, golf!

Komentiraj...
Vidi sve komentare