To je to što me zanima!

Bale zabio, Real skoro primio gol s centra s igračem više!

Realovih 3-0 protiv Numancije u osmini finala kupa zvuči uvjerljivo, ali prečka je spasila 'kraljeve' 13 minuta prije kraja kod rezultata 1-0. Numancia potom prima još dva gola, jedan iz sumnjivog penala
Vidi originalni članak

Real Madrid slavio je 3-0 na gostovanju kod drugoligaša Numancije u prvoj utakmici osmine finala Kupa kralja.

No imao je 'kraljevski klub' puno sreće jer mogao je s igračem više 13 minuta prije kraja primiti gol za 1-1 protiv vrlo dobre i organizirane Numancije.

Inigo Perez povukao je protunapad i primijetio da je Realov Kiko Casilla dosta van svog gola. Casilla je ispratio loptu pogledom, a ona je završila na prečki. Real je vodio 1-0 i imao je igrača više, ali imao je i dosta sreće u toj 77. minuti.

POGLEDAJTE VIDEO

 

 

Pola sata igrala je Numancia s igračem manje i nije se osramotila. Gotovo je šokirala Real koji je ipak igrao u dosta izmijenjenom sastavu. Carvajal, Vallejo, Nacho i Hernandez bili su iza, Ceballos, Llorente i Asensio u sredini, a Lucas, Mayoral i Bale u napadu.

PRVA UTAKMICA Barcelonine pojačane rezerve odigrale 1-1 kod Celte u kupu

Zabio je Gareth Bale iz penala za 1-0 u 35. minuti. Nekoliko minuta prije toga čini se da je sudac propustio suditi čisti penal nakon što je Realov igrač vidljivo povukao igrača Numancije na pet metara. 

I dok je prvi penal na Vasquezu bio čist, na drugi je sudac baš nasjeo. Bacio se igrač Reala tri minute prije kraja, a s bijele točke precizan je bio Isco za 2-0. Raspala se Numancia kojoj je u sudačkoj nadoknadi zabio i Mayoral za konačnih 3-0.

Mateo Kovačić dobio je posljednjih pola sata, Luka Modrić nije bio ni u zapisniku. 

Uzvrat na Bernabeuu je 10. siječnja.

U ostalim utakmicama osmine finala Kupa kralja Celta i Barcelona odigrali su 1-1, Leganes je slavio protiv Villarreala 1-0, a Espanyol je izgubio doma od Levantea 2-1.

 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • kesni 05.01.2018.

    markicu, a zasto nisi napisao malo veci tekst kako je tvoja barca odigrala 1:1

  • ministargrci 04.01.2018.

    Onaj isco to je krava. Taj bi falija more da gada sa mula. Ko da grcica gledan na fifi

  • Danilo Ignacije Pribićević 04.01.2018.

    Ljudi moji evo mene! Prvo da vam svima zazelim sve najbolje u 2018. nek dobijete sve sto vam je milo pa i jos vise od toga. Nisam vam se javljao jer sam malo prije nove godine bio hospitaliziran. Krenuo sam malo zesce pit i na kraju sam "pukno". Zivci su mi malo slabiji ali hvala dragom Bogu sad sam malo bolje. Vezano za ovu utakmicu. A sta da vam kazem. Real je leglo lopova i to je vec svima jasno. Rekli su mi na odjelu da trebam promjenit odredene stvar pa to sad i cinim. Nema vise trolanja i pretvaranja da sam fan RM. Sve vas voli vas Danilo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare