To je to što me zanima!

'Baleu će trebati dvije godine da dostigne Messija i Cristiana'

Mislim da on još nije na toj razini. Trebat će mu još dvije godine da ih dostigne, Balea je na svom Twitter profilu komentirao branič Manchester Uniteda Ferdinand
Vidi originalni članak

Najveća zvijezda Tottenhama Gareth Bale zasigurno će biti i najveća zvijezda ljetnog prijelaznog roka. Za 23- godišnjeg reprezentativca Walesa, koji je ove sezone u Premier ligi postigao 15 golova, interesiraju se veliki klubovi poput Manchester Uniteda i Reala.

Balea je na svom Twitter profilu komentirao upravo branič Manchester Uniteda Rio Ferdinand.

- Mnogi stručnjaci spominju Garetha Balea zajedno u kontekstu sa Cristianom Ronaldom i Messijem. No, ja ipak mislim da on još nije na toj razini. Trebat će mu još dvije godine da ih dostigne- piše Ferdinand.

Ferdinand je dodao da će Messi biti u drugon planu tek za 4 do 5 godina.

Spursi su u prošlom kolu pobjedili West Ham 3:2 , a Bale je postigao dva pogotka. Spursi su trenutačno treći. U nedjelju im u goste dolazi glavni kokurent za izlazak u Europu Arsenal. S pobjedom se mogu odvojiti na sedam bodova od Topnika. Spursi su i u osmini finala Europske lige s Interom. Sezona će im biti vrlo zanimljiva, a Bale će igrati glavnu ulogu u momčadi.

Na kraju sezone Spursima preostaje velika borba da zadrže Balea, kojega traže mnogi velikani.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • barcelonaforever 28.02.2013.

    najeo se ludih gljiva

  • robben1 27.02.2013.

    pa lennon je nabrzi igrac pa nije najbolji zato jer treba ipak imat i talenta a ne samo fizicke predispozicije

  • robben1 27.02.2013.

    bale je u kontrama najbolji igrac jer koristi svoju brzinu, on bi trebo igrat u chelseu ili nekom klubu koji zna igrat bunker , dok u barci ne bi mogo igrat jer mu ne pase kd se igra s punno kombiatrtorike

Komentiraj...
Vidi sve komentare