To je to što me zanima!

Balić: Cilj nam je izboriti barem finale Lige prvaka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ivano Balić potpisao je četverogodišnji ugovor s CO Zagreb. Nakon što je transfer postao služben, Balić je najavio borbu za osvajanje Lige prvaka
Vidi originalni članak

Dobar dan ministre, što se radi?, upitao je kapetan hrvatske rukometne reprezentacije Petar Metličić ministra financija Ivana Šukera, koji je kao izaslanik Vlade RH stigao na svečano potpisivanje ugovora Ivana Balića s CO Zagreb.
- Evo, smišljam kako ću sakupiti novac za vašu zlatnu medalju - u šali je dobacio ministar svjestan kako će Vlada i ove godine morati osigurati nagrade za uspjehe naših sportaša na Olimpijskim igrama.
No zvijezda dana bio je Ivano Balić, koji je dan prije polaska za Peking s Croatia osiguranjem Zagreb potpisao četverogodišnji ugovor.
- Napokon je gotovo - s olakšanjem je rekao najbolji svjetski rukometaš i uz zadovoljan osmijeh dodao:
 - Sada mirne duše mogu krenuti za Peking. Brine me jedino što su utakmice rano, treba se ustati...
Što se tiče CO-a Zagreb, Ivano je potvrdio visoke ambicije:
- Bilo je ovo dugih pet mjeseci, puno toga se događalo. Moram zahvaliti Portland San Antoniju što su mi izašli u susret. I oni su pomogli da se transfer ostvari. Želja mi je bila potpisati ugovor, pa da mirno mogu ići na Olimpijske igre u Peking. Cilj nam je u sljedećoj sezoni veći nego lani, dakle, najmanje ulazak u polufinale Lige prvaka i borba za finale.
Redove zagrebaša pojačali su i Tonči Valčić, Ognjen Backovič i golman Marin Šego, pa će već ove sezone hrvatski prvak jurišati na europski naslov pun samopouzdanja.

VALČIĆ ČEKA DA ZAIGRA S BRATOM
Tonči Valčić stigao je iz Ademar Leona. Potpisao je na tri godine.
- Želio sam se vratiti doma i igrati s bratom Josipom u istoj momčadi - rekao je Tonči.
Marin Šego je golman i stigao je iz Pipo IPC-a, a Ognjen Backovič je iskusni slovenski internacionalac koji će momčadi zasigurno donijeti kvalitetu više.

ZA BALIĆA PEČENI VOL
Prije godinu dana pala je oklada između čelnika RK CO Zagreb i sada će, nakon Balićeva potpisa, Zoran Gobac morati ekipu počastiti pečenim volom.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • jera 02.08.2008.

    bolje da su narcisa doveli na srednjem već imaju duvnjaka koji igra odlično

  • barkley 01.08.2008.

    Kompleksa nemam,dali si Hrvat ili budala neznam i sve u svemu ne seri

  • trb 01.08.2008.

    kakve to veze ima,? kompleksi neki? pa svi smo hrvati, a ionako samo budale i poluintelekti dijele ljude (opcenito takoder). odlicno za zagreb!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare