To je to što me zanima!

Ivana Balića naljutili loši suci pa odgurnuo izbornika Golužu

Goluža je pokušao zagrliti i čestitati Baliću. No, on je odbio, odgurnuvši ga rukama. Najboljeg svjetskog rukometaša naljutili su slovački suci te nije htio slaviti pobjedu
Vidi originalni članak

Uh, konačno smo odigrali od prve do zadnje minute kako treba, zadovoljno je konstatirao Igor Vori nakon pobjede protiv Poljske i osiguravanja trećeg mjesta u skupini.

Hrvatska je iz četvrtog pokušaja došla do prve pobjede protiv velikog, moćnog protivnika, ali nisu baš svi bili dobre volje. Ivano Balić bio je ljutit i nakon pobjede, toliko da je čak i odgurnuo izbornika Golužu kad mu je želio čestitati.

Pa jel to normalno? U prvom poluvremenu smo imali 14 minuta isključenja

- Ej, četrnaest minuta isključenja u prvom poluvremenu su nam svirali, četrnaest! Pa to nije normalno - otkrio je Ivano razlog ljutnje.

Malo se prebrojao, ali poanta je točna. U prvom poluvremenu Hrvatska je 12 minuta igrala s igračem manje, Poljska samo dvije. Uz to, Szmal je imao devet obrana više od Pešića, a Hrvatska je opet vodila dva razlike.

- Igrali smo jako dobro, samo zbog sudaca nismo dobili utakmicu 15 razlike - misli Balić.

U utakmici o kojoj su ovisile kvalifikacije za OI u Londonu svatko je odradio svoj dio posla, konačno su i golmani bili na razini. Ivan Pešić "skinuo" je deset lopti.

Pešić je donio veliku sigurnost, da je tako branio od početka borili bi se za medalje, kaže Goluža

- Neka moji igrači uživaju u pobjedi, zaslužili su. Izašli su s terena krvavih koljena. I da smo od početka imali ovakvu potporu golmana, ne bismo bili tu gdje jesmo. Pešić je donio veliku sigurnost momčadi - pohvalio je 21-godišnjeg golmana izbornik Goluža.

- Je, bilo je dobro, ali uvijek to može bolje. Vjerujem da će i biti, treba mi samo malo više strpljenja - skromno kaže Pešić.

Trebat će nam u takvom izdanju i u borbi za peto mjesto, s Islandom u petak.

- Idemo sad biti peti, da barem malo ispunimo visoka očekivanja - kaže Vedran Zrnić.

Idi na 24sata

Komentari 94

  • user_80499 27.01.2011.

    eHrvatska treba vašu pomoć ! eRepublik je browser igrica, simulacija politike i ekonomije pravog svijeta. Građanin može biti radnik,vojnik, novinar,vlasnik firmi, političar, kongresnik, pa cak postati i predsjednik države. Trenutno drzimo okupiranu eCrnu Goru s njihovim resursima jer je saveznik s našim dugogodišnjim neprijateljem eSrbijom koja drži cijelu Bosnu(našeg saveznika). I Slovenci su u savezu sa Srbima pa nam je teško jer smo opkoljeni U ovoj Igri sve je moguce!!! Igru se moze igrat i 5 min na dan a ako zelite mozete i puno dulje ;) Probajte i pomognite time nasoj voljenoj eHrvatskoj (jednoj od Velesila u Igri) !! http://www.erepublik.com/en/referrer/Batkan

  • TheTommeK 26.01.2011.

    Hrvati ko da su igrali protiv sudaca, a ne protiv Danaca i Svedjana....

  • manni 26.01.2011.

    dally ne gnjoji!probaj ti igrat pa da vidimo.šta ste se urotili skoro svi?!nije loše bit peti na svijetu.kad dobijamo najbolji,kad gubimo najgori..........

Komentiraj...
Vidi sve komentare