To je to što me zanima!

Balić ne mora na operaciju, vraća se za oko tri tjedna

Nakon sastanka čelnika rukometnog kluba CO Zagreb, liječnika i samog Ivana Balića, odlučeno je kako najbolji igrač Zagreba neće na operaciju
Vidi originalni članak

Morat ću na operaciju iako sam to najmanje želio..., tužnim je glasom prije samo tri dana rekao Ivano Balić. Tada je situacija s njegovim leđima bila vrlo loša, svi pokazatelji govorili su da je operacija jedina opcija. Samo koji dan kasnije - preokret!
- Probleme s ukočenim leđima i hernijom diska Ivana Balića pokušat ćemo riješiti konzervativnim metodama, prije svega fizikalnom terapijom, intravenoznim injekcijama i istezanjima. Tako da u ovom trenutku operacija neće biti potrebna, rekao je direktor RK Croatia osiguranja Zagreb Bartol Kaleb nakon zajedničkog sastanka čelnika kluba, Ivana Balića i liječničkog konzilija (dr. Paladino, dr. Vukić, dr. Radoš, dr. Stančić i dr. Kukin).
Najbolji će hrvatski rukometaš sljedećih tjedan dana nastaviti s terapijama, a u petak slijedi novi pregled nakon kojega će se utvrditi koliko je uspješan njegov oporavak. Ako napredak bude zadovoljavajući, Ivano će nastaviti dvotjednu intenzivnu terapiju...
- Računamo da bi za tri tjedna Ivano mogao početi s laganim treninzima - optimističan je Kaleb, koji je na kraju zaključio:
- Nije to ozljeda od jučer, imao je on problema s leđima i prije deset godina i prije godinu i pol...

Idi na 24sata

Komentari 3

  • mirni1 22.10.2008.

    on je rukometni tudor!

  • mirni1 21.10.2008.

    da, tipična obmana i to uspjela!

  • nogometas05 20.10.2008.

    Zivi bili pa vidjeli..nes ne vjerujem bas..

Komentiraj...
Vidi sve komentare