To je to što me zanima!

Balić poručio Karabatiću: Šteta što mi nisi dozvolio da osvojim barem jednu zlatnu medalju

Želim ti poručiti da mi je bila velika čast igrati protiv tebe, na velikim natjecanjima i u velikim utakmicama i stvarno sam ponosan da sam mogao igrati protiv tebe. Ti si legenda, rekao je Nikola Ivanu
Vidi originalni članak

U četvrtak počinje 15. Europsko prvenstvo u rukometu (13. - 30. siječnja), a hrvatska rukometna reprezentacija prvo će odmjeriti snage s Francuskom od 20.30. Domaćini Eura su Mađarska i Slovačka, a hrvatski rukometaši igrat će utakmice u skupini C u Szegedu. U subotu slijedi susjedski derbi sa Srbijom i za kraj u ponedjeljak slijedi Ukrajina. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Povodom susreta s Francuskom, EHF je na društvenim mrežama objavio izjave rukometnih velikana Ivana Balića i Nikole Karabatića. 

- Bok, Niko, hvala ti za sve sjajne borbe koje smo vodili, kako u klubovima, a pogotovo u nacionalnom dresu. Šteta što mi nisi dopustio da osvojim barem jednu zlatnu medalju, bila bi mi dovoljna. Zaista sam uživao igrajući protiv tebe i želim ti sve najbolje, poručio je bivši hrvatski reprezentativac Ivano Balić, koji je 2003. i 2006. bio proglašen najboljim rukometašem svijeta. 

Francuska je u Zagrebu 2009. godine u finalu Svjetskog prvenstva osvojila naslov svjetskog prvaka, a slavili su i godinu dana kasnije u finalu Europskog prvenstva u Austriji. Trostruki nositelj titule najboljeg na svijetu (2007., 2014., 2016.) Nikola Karabatić poručio je legendarnom Ivanu Baliću koji sada obavlja dužnost pomoćnika izbornika Hrvoja Horvata.

- Zdravo, Ivano, znam da nikad nismo igrali zajedno i žao mi je zbog toga. Želim ti poručiti da mi je bila velika čast igrati protiv tebe, na velikim natjecanjima i u velikim utakmicama i stvarno sam ponosan da sam mogao igrati protiv tebe. Ti si legenda. Vidimo se, poručio je Karabatić.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 12.01.2022.

    Nas Hrvata nema puno ali se ipak nosimo sa Francuskom i cijelim Afričkim kontinentom!

Komentiraj...
Vidi sve komentare