To je to što me zanima!

Balić u izboru za najboljeg rukometaša svih vremena

Ivano Balić nalazi se u izboru IHF-a za najboljeg rukometaša svih vremena. Konkurencija su Nikola Karabatić, Talant Dušebajev i Joachim Deckarm
Vidi originalni članak

Najbolji hrvatski rukometaš Ivano Balić dobio je još jedno veliko priznanje za sve što je napravio posljednjih godina u rukometu. Svjetska rukometna federacija na svojim je internetskim stranicama otvorila izbor za najboljeg rukometaša svih vremena, a među četiri ponuđena igrača nalazi se i Ivano. Hrvatskom genijalacu konkurenti su tri velemajstora svjetskog rukometa, Nikola Karabatić, Joachim Deckarm i vjerojatno najveći 'protivnik' Baliću, svemogući Kirgiz Talant Dušebajev.
Glasovanje je na IHF-ovoj stranici počelo prije nekoliko dana, a Ivano je zasad vodeći u izboru posjetitelja stranice. Naravno, kao i uvijek glasovati mogu svi posjetitelji stranice, a Hrvati mogu pomoći Baliću u lovu na prestižnu nagradu. Ivano je dosad bio proglašen najboljim na svijetu, a isto dokazuje i  na svim velikim prvenstvima na kojima je igrao.
Ove godine 'kauboje' su već imali svog čovjeka u jednom izboru. Hrvatsku je u izboru za najboljeg na svijetu u prošloj godini predstavljao Igor Vori, a titulu je ispred Vorija uzeo poljski golman Slawomir Szmal.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • josko11 06.08.2010.

    a Saračević?? ;-)))))

  • siptarcina 06.08.2010.

    Da se bira najružniji tu bi pobijedio , a ovako ?

  • ZekaPeka 06.08.2010.

    nemrem pronač di se glasa, ak neko nadje može link??

Komentiraj...
Vidi sve komentare