To je to što me zanima!

Ballacku hitno operirali tumor

Legendarni umirovljeni njemački nogometaš Michael Ballack (43) hitno je operiran nakon što su mu liječnici otkrili tumor u blizini leđne moždine. Operacija je prošla dobro, a čekaju se dodatni nalazi
Vidi originalni članak

Kako piše njemački Bild, Michaelu Ballacku (43) operirali su tumor u blizini leđne moždine nekoliko tjedana nakon što je isti otkriven. Bivši njemački nogometaš trenutno je na oporavku u Portugalu, a još će par dana trebati pričekati na dodatne nalaze o Ballackovom zdravlju iako je sve prošlo bez problema. Doktori su naveli kako je ovo bila veoma osjetljiva operacija.

U tom se području nalazi mnogo živaca, ali kako pišu njemački mediji, nije bilo problema. Podsjetimo, Ballack je rođen 1976. godine te je bio jedan od najboljih njemačkih veznjaka u generaciji, a nosio je dresove mnogih velikih klubova među kojima i Bayerna te Chelseaja. 

Karijeru je započeo u njemačkom Chemnitzu iz kojeg je prešao u Kaiserslautern pa dvije godine kasnije u Bayer Leverkusen. Nakon toga je za 6 milijuna eura prešao u minhenski Bayern da bi 2006. postao dio Chelseaja u kojem je igrao četiri godine nakon što je opet otišao u Leverkusen gdje se i umirovio.

U dresu njemačke reprezentacije Ballack je igrao 98 puta te je zabio 42 gola, a u bogatoj karijeri osvojio je Premiership, četiri Bundeslige, tri njemačka Kupa i tri FA kupa.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • MateCro 20.08.2020.

    Jel morao čekat dvije godine ili odma upada ?

  • Dinbavi18 20.08.2020.

    Kod nas bi imo korona tumor. Ne rugam se majstoru, rugam se ovoj kvazi pandemiji. Sretno majstore!

Komentiraj...
Vidi sve komentare