To je to što me zanima!

'Ballacku je sad sve farsa, a od ožujka je znao za cijelu ideju...'

Njemački nogometni savez i izbornik "elfa" Joachim Löw odbacili su kritike koje im je uputio ljutiti Michael Ballack, dugogodišnji kapetan njemačke izabrane vrste...
Vidi originalni članak

Doznavši da više ne konkurira za reprezentativne akcije te da će mu posljednja utakmica za "elf" biti prijateljska protiv Brazila, Ballack je priopćenjem ponudu odbacio, a usput i izrekao neke teške riječi u smjeru Löwa.

"Stil i sadržaj onoga što je rekao u skladu su s načinom kako me tretirao od ozljede zadobivene prošloga ljeta. Nazvati davno dogovorenu prijateljsku utakmicu mojom oproštajnom je farsa. Znam da svojim navijačima dugujem tu utakmicu, ali ponudu neću prihvatiti", napisao je u priopćenju Ballack, strijelac 42 gola za izabranu njemačku vrstu.

DFB i Löw tvrde da je Ballack za takvu ideju znao još od ožujka, kada mu je i rečeno da za njega više nema mjesta na popisu njemačkih reprezentativaca.

- Ne shvaćam njegov potez i zašto je sve nazvao farsom kada mu je na sastanku 30. ožujka rečeno da više nije u našim planovima. Od tada smo razgovarali nekoliko puta i mislili smo da je u njegovom interesu da još jednom kao kapetan povede momčad na travnjak - tvrdi Wolfgang Niersbach, glavni tajnik DFB-a.

- Točno znam što je izgovoreno u našim razgovorima i ništa se pritom nije promijenilo - dodao je Löw.

Utakmicu protiv Brazila njemačka nogometna reprezentacija odigrat će 10. kolovoza.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ApsolutnihSto 19.06.2011.

    Stvarno ne znam šta glumi sada,pogotovo to s kapetanskom trakom :/ Pa nek pogleda samo Giggsa recimo, koji u Manchesteru igra od kada zna za sebe i koji je bio kapetan i bez problema je predao traku Vidiću, iako pre Vidića stoje još 4 igrača koji bi trebali traku nositi, ali se niko ne buni.. Znam da je ovo nevezano za članak,ali nekako mi je slično..

  • C0d3r 19.06.2011.

    On kao da se ne moze pomiriti sa godinama...Bio mi je jedan od najdrazih nogometasa ali nakon onog incidenta sa navijacima kolna pa ovo da ne da kapetansku..nekako je pokvario svoj ugled koji je imao dosad

  • Nakramani 18.06.2011.

    Prva stvar koju vidim da kraj slike pise "ne razumiju ga"

Komentiraj...
Vidi sve komentare