To je to što me zanima!

Balotelli: Da moja cura ode u striptiz klub bio bih jako ljut

Neću se tako brzo ženiti. Bit će to kad nađem pravu osobu. A što se tiče izlaska u striptiz klub nisam ništa loše učinio, kaže Mario kojeg su izbacili iz šoping centra
Vidi originalni članak

Napadač Manchester Cityja Mario Balotelli ponovno se vratio starim navikama - svojim nepodopštinama opet zabavlja britanske medije. Dva dana prije prvenstvene utakmice s Boltonom, Talijan je sa svojim prijateljima do jutra 'zaružio' u striptiz klubu zbog čega ga je menadžer Roberto Mancini nagradio kaznom od 300.000 eura i poručio da si sredi život tako da se oženi.

- Neće to bi tako brzo. Kad nađem pravu osobu, ženit ću se. Raffaela mi je najbolje što mi se u životu dogodilo - rekao je Balotelli koji ima dvostruka mjerila što se tiče odlazaka u striptiz klub.

- Da je moja cura otišla u takav klub s njezinim prijateljicama jako bih se naljutio. Nisam napravio ništa loše što sam otišao tamo, jedino što sam kriv je to što sam to učinio prije utakmice.

Njegova djevojka Raffaela nema ništa protiv Balotellijevih kasnonoćnih izlazaka.

- Što se mene tiče, može ići u striptiz klub dokle god ne napravi neku glupost sa svojim prijateljima. Ali uvijek se vrati meni jer sam mu najdraža.

No, Balotelli ni tu nije stao. Nove glavobolje svojem treneru i klubu priredio je u utorak tijekom posjeta trgovačkom centru u Manchesteru. Problem je stvorila njegova kapuljača jer je ušao u centar čija politika ne dopušta nošenje kapuljača. Jedan od djelatnika ga je zamolio da skine kapuljaču, a Talijan se pravdao da ju je stavio jer želi sakriti identitet.

Nakon što je to odbio izbačen je iz centra.

Još jedan dan 'u uredu' za nestašnog napadača...

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Josip62 08.03.2012.

    Ovaj dečko sa svojim ponašanjem ljuti mnoge.Ali mora se priznati ipuno njegovih dobrih postupaka kao što je bogata novčana donacija jednoj školi u ugandi,davanje nekoliko tisuća eura beskućniku na cesti.Čak se može reći da je dosljedan u svome dobrom i lošem.Mlad je.Nemamo ga pravo osuđivati.S obzirom na njegovu frustrirajuću prošlost,siguran sam da će postati pravi čovjek.

  • dejoo_28 07.03.2012.

    je*ena legenda :D

  • Mikinho 07.03.2012.

    Ti smijes,ona ne smije ! Pravo muski ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare