To je to što me zanima!

'Balotelli je lud. Posudio sam mu Bentleyja, on ga je slupao'

Otišao je do yacht cluba i pogodio stup dok je izlazio u rikverc. Nazvao me i svojim dubokim glasom rekao: "Mino, žao mi je..." Naravno da sam mu oprostio, otkrio je Mino Raiola
Vidi originalni članak

Malo je teško reći da bi čovjek koji izgleda kao jedan od Sopranosa i koji vodi zahtjevan posao u kojem mora biti podmazan 'do daske' mogao biti nečiji anđeo čuvar. No Mino Raiola je upravo to kada je u pitanju Mario Balotelli. Kada dođe do odnosa njih dvojice, Raiola svojeg štićenika drži kao kap vode na dlanu.

Ne možemo ni zamisliti koliko popularni Raiola još ima priča za ispričati i koliko zgoda čuva u sebi pošto je uz Jorgea Mendesa uvjerljivo najbolji agent na svijetu. Pod njegovim okriljem nalazi se nekolicina nogometnih zvijezda, a jedna od njih je i nestašni Balotelli. Nekako mu je to postala praksa u zadnje vrijeme, Raiola se za Il Giornale prisjetio (ne)zgodne priče.

- Mario je lud, ali sve mu opraštam jer je dobar dečko. Jedan dan pitao me može li posuditi moj Bentley. Rekao sam mu:" Mario, zabij dva gola protiv Marseillea i onda možemo pričati" - rekao je Nizozemac.

- Ja sam na to zaboravio. U jednom trenutku supruga me zove i kaže: "Mario je na telefonu, sad ću ti ga proslijediti". Odjednom čujem taj gromki glas: "Mino! Ključevi!". A ja kao: "Ključevi čega?"

- "Pa od Bentleyja. Zabio sam dva gola, nisam li", rekao je. Dao sam mu ih. Otišao je do yacht cluba i pogodio stup dok je izlazio u rikverc. Nazvao me i svojim dubokim glasom rekao: "Mino, žao mi je..." Naravno da sam mu oprostio, ne mogu biti ljutit na njega - zaključio je Raiola.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • --- DAVOR --- 01.10.2016.

    Taj Baloteli će spiskat svu lovu ko i brojni drugi nakon 5 godina penzije.

  • Venice22 01.10.2016.

    Ovdje je jedino tragično to što on sa tom lovom posuđuje auto!:))

  • najobicnijidrskidripac 30.09.2016.

    ...Balotelli je mozda malo lud,...ali ti si sigurno malo glup.

Komentiraj...
Vidi sve komentare