To je to što me zanima!

Balotelli je prošao liječnički: Oduvijek nosim Milan u srcu

Samo moram početi raditi i imati dobru sezonu. Veselim se treninzima i dokazivanju svoje vrijednosti. Jako sam motiviran, ali ne smijem govoriti, nego raditi, kaže Mario
Vidi originalni članak

Godinu dana nakon odlaska sa San Sira Mario Balotelli vraća se u Milan. Talijanski reprezentativni napadač u utorak je prošao liječnički pregled u "rossonerima" i uskoro se očekuje kompletiranje jednogodišnje posudbe iz Liverpoola.

- Oduvijek sam Milan nosio u srcu i nadao se da ću se jednoga dana vratiti - poručio je Balotelli.

Milan će napadača plaćati 55.000 eura tjedno, što je pola plaće koju je imao u "redsima". Osigurali su se i Talijani od ispada kontroverznog nogometaša. Bude li se ponašao provokativno na terenu ili izvan njega, Milan može raskinuti posudbu bez ikakvih penala, stoji u ugovoru.

Balotelli se nada boljoj golgeterskoj formi u Serie A nakon prilično skromne prošle sezone na Otoku u kojoj je zabio samo četiri gola za Liverpool.

- Hoću li završiti karijeru ovdje? Samo moram početi raditi i imati dobru sezonu. Veselim se treninzima i dokazivanju svoje vrijednosti. Jako sam motiviran, ali ne smijem govoriti, nego raditi - dodao je Balotelli, za kojega će Milan imati pravo prvokupa nakon isteka posudbe.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • žuti mravi 25.08.2015.

    Imam osjecaj da je to dosada za svaki klub govorio u koji je dolazio igrati.

  • pulizg 25.08.2015.

    taj milan je posto gori o segeste

  • Stručni komentator 25.08.2015.

    110 000 EUR tjedno, zarađuje Balotelli. Ajmo svi minutu plakanja na početku utakmice Dinama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare