To je to što me zanima!

Balotelli odbacio tužbu protiv Man. Cityja i prihvatio kaznu

Mario Balotelli odlučio je odustati od žalbe Premierligi zbog kazne koju mu je izrekao njegov klub zbog učestalog kršenja discipline, te platiti tih 340.000 funti
Vidi originalni članak

Mario Balotelli, talijanski napadač Manchester Cityja, odlučio je odustati od žalbe Premierligi zbog kazne koju mu je izrekao njegov klub zbog učestalog kršenja discipline, te platiti tih 340.000 funti kazne.

Manchester City naveo je kako je Balotelli prošle sezone propustio čak 11 utakmica. Veliki broj žutih i crvenih kartona uzrokovao je njegove česte suspenzije, pa su ga u klubu odlučili kazniti s oduzimanjem plaće za dva tjedna, odnosno sa 340.000 funti.

Balotelli se prvo žalio upravi kluba koja ga je, dakako, glatko odbila. Nakon što su iz redova Udruženja nogometnih profesionalaca doveli u pitanje ima li bilo koji klub pravo kažnjavati svoje igrače na ovakav način, Balotelli je odlučio svoj slučaj adresirati na Žalbeno vijeće Premiershipa.

No, nakon ''prijateljskog razgovora između igrača i predstavnika kluba, te izraza poštovanja od strane menadžera Roberta Mancinija, navijača i kluba u cjelosti, Mario je odustao od žalbe, platit će svoju kaznu i bit će dostupan za sljedeće utakmice'', priopćio je klub.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • jolle milito 20.12.2012.

    bas je baraba taj balotelli, samo me interesira do kad ce ga trpit ovi u city-u. po meni 4. napadac u city-u a i samo narusava atmosferu u ekipi.

  • jankec 19.12.2012.

    treba njega poslat kod mamiča na terapiju onaj bi njega ukrotijo nabrzinu uspio je samira uspio bi i marija al u svakom slucaju mala kazna za njegovo ponasanje zvijezda umisljena

  • WOMANIZER 19.12.2012.

    još kad bi se brinuo i za dijete koje je napravio!

Komentiraj...
Vidi sve komentare