To je to što me zanima!

Balotelli se vratio na San Siro i pokazao srednji prst

Mario je posjetio San Siro da bi gledao derbi svog bivšeg kluba i Juventusa. Navijači su ga propisno izvrijeđali, a on je pokazao srednji prst uz osmijeh
Vidi originalni članak

Nikad se nisu voljeli, a to nisu ni skrivali. Iako Mario Balotelli više nije igrač Intera, za novi skandal pobrinuo se u nedjelju.
Posjetio je San Siro da bi uživo gledao derbi svog bivšeg kluba i Juventusa. Navijači su ga dočekali 'na nož' i uputili mu brojne uvrede. Neiskusni mladi Talijan (20), sada ozlijeđeni igrač Manchester Cityja, nije se mogao suzdržati pa im je pokazao srednji prst uz lagani osmijeh.
To mu nije prvi takav potez. Nakon utakmice s Barcelonom u polufinalu Lige prvaka na pod je bacio Interov dres zbog čega ga je i žestoko napao tadašnji suigrač Materazzi.
Inače, u nedjelju nije sve ostalo na 'srednjaku'. Naime Balotelli je tijekom intervjua u studiju novinaru rekao kako baš ništa ne razumije o nogometu. Balavac ima još puno toga za naučiti, za početak bonton.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • user_37063 04.10.2010.

    haha ovi lik mi je bas fora, bas prca sve, ima para, posta slavan sa 19god, i ono jbg se za sve, zna da moze bez problema naci klub :D

  • Frank Ribery 04.10.2010.

    Mogao vam je pospremati sobu za biber,ovak je pun ko brod i pokazuje vam srednji prst,sami ste si krivi ..

  • user_36996 04.10.2010.

    ma tko je uopće ovaj idiot...je li on ikada ušao u igru,je li ikada dao gol??? ovo je nogometni ante gotovac

Komentiraj...
Vidi sve komentare