To je to što me zanima!

Balotelli spreman za derbi: Na glavu je iscrtao simbol grada...

Ptica koja je simbol grada Liverpoola i nalazi se na grbu kluba od četvrtka se našla i na glavi Marija Balotellija. Talijanski napadač na taj se način priprema za Everton...
Vidi originalni članak

U subotu na Anfield dolazi Everton, što će biti prvi derbi Merseysidea za Marija Balotellija. Koliko mu sudjelovanje u gradskom derbiju Liverpoola znači, Mario Balotelli sam je pokazao, svojom najnovijom frizurom. 

Talijanskom napadaču ovo će biti treći veliki gradski derbi u karijeri. Već je igrao u ogledima Manchester Uniteda i Manchester Cityja te Intera i Milana, iako su mu tek 24 godine. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 26.09.2014.

    ogroman potencijal i talenat ali dosta šupalj u glavi... nema veće maskote u nogometu...

  • Chris_McCandless 26.09.2014.

    Da barem trećinu te kilometraže koju je potrošio do frizera otrči na utakmici... Talent neosporan, da je samo malo više koncentriran na nogomet bio bi u top 5 napadača na svijetu, ali... Dojam njegovih dosadašnjih utakmica za Liverpool - šeće 20 minuta po terenu > napravi majstoriju >opet šeće... ima 24 godine, Liverpool mu je zadnja šansa u karijeri ili će zauvijek ostati samo talent, a Rodgers nije tip trenera koji će trpiti ne zalaganje. Zezni gol ( Lovren), promaši nemoguće ( Allen ), nema problema, dao si sve od sebe i ostavio srce na terenu... Ali Balotteli ako ovako nastavi nema šanse pored Sturridgea, i tu mu ozbiljna karijera završava.

  • Zvecko_1 25.09.2014.

    Jednog dana ce zaboraviti glavu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare