To je to što me zanima!

Balotelli: Zlatna lopta? Moram ubiti Messija i Ronalda za nju...

Da se više angažirao i da je živio životom sportaša danas bi pričali o legitimnom kandidatu za Zlatnu loptu. Jer Balo je sve to mogao imati da je odlučio krenuti drugačijim putem
Vidi originalni članak

Vječiti talent i potencijal. Sjajne fizičke predispozicije, sjajan prvi dodir, odličan dribling, sjajna tehnika udarca, ali propuh u glavi. Mario Balotelli mogao je biti puno više, ali ako je on zadovoljan tko smo mi da sudimo.

Sve u svemu, da se više angažirao i da je živio životom sportaša danas bi pričali o legitimnom kandidatu za Zlatnu loptu. Jer Balo je sve to mogao imati da je odlučio krenuti drugačijim putem. No, nestašan kakav i je, trenutno vraća karijeru na pravi put u Nici, a pitanje je koliko će se i tamo zadržati.

Plan mu je osvojiti Zlatnu loptu. A kako će to postići?

- Morat ću ubiti Messija i Ronalda da bih osvojio Zlatnu loptu. Ono što sam napravio od početka karijere nije dovoljno, morat ću napraviti više - rekao je u svojem stilu Balotelli, naravno kroz smijeh i šalu.

Pravo čudo bi se moralo dogoditi da nestašni Talijan otme nagradu Messiju i Ronaldu koji su ju uzeli pod svoje. Posljednjih devet Zlatnih lopti osvojio je argentinsko-portugalski par.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • It's kišing 28.05.2017.

    Imamo mi takvih propuha u glavi malo vise...većina od njih je i za reprezentaciju igrala...da ne nabrajam...

  • Veki-Zagreb 28.05.2017.

    Morati ćeš ubiti Messia, Ronalda, Suareza, Higuaina, Lewandovskog, Aubameyanga, Falcaa, Zlatana, Neymara, Cavania...itd itd...e da, i Buffona...on je ove godine definitivno zaslužio da dobije zlatnu loptu...

  • Špijun90 28.05.2017.

    Messi nogometni fenomen koji se rada jednom u 1000 godina

Komentiraj...
Vidi sve komentare