To je to što me zanima!

Ban donirao Našem Hajduku kroz posvetu svojoj kćeri Mirti

Sjećam se njenog 14. rođendana. Pitao sam je što želi, a ona je ispalila – pretplatu za Hajduk! Ime i prezime utkano na dres moj je poklon njoj kao najvjernijem Hajdukovcu u familiji, rekao je legendarni Ban
Vidi originalni članak

Ostalo je još 6 nepunih dana do kraja projekta donacija Ili jesmo ili nismo! Nakon Gibonnija i Olivera, podršku projektu udruge Naš Hajduk dao je i legendarni Marijan Ban. Ban je donacijom poklonio ime i prezime utkano u dres svojoj kćeri Mirti:

- Sjećam se njenog 14. rođendana. Pitao sam je što želi, a ona je ispalila – pretplatu za Hajduk! Ime i prezime utkano na dres moj je poklon njoj kao najvjernijem Hajdukovcu u familiji. Ona će odabrati koji joj se dres najviše sviđa i glasovati između ova tri prijedloga.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • 26.11.2016.

    Sta se taticari javljaju

  • bbbvodice 25.11.2016.

    Drogeraš i alkić

  • kakogod 25.11.2016.

    Još 5 dana za prvu akciju pisanja hajdučke povijesti. Hajdukovci, pridružite se koliko možete... Inače, najveći, najslavniji i najpopularniji hrvatski nogometni klub trenutno broji 42.945 članova za 2016. godinu. Što se mafija više koprca, to više raste interes za navijačkim i narodnim klubom.... Evo čak i na samom kraju godine... Možda već danas dolazimo do još jednog okruglog broja... :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare