To je to što me zanima!

Bandić: Dogovorili smo gradnju Dinamova stadiona. Fali pečat

Jedan od tri projekta je da krenemo u izgradnju Dinamovog stadiona na istom mjestu. Dok se usuglasimo oko nacionalnog stadiona, mi ćemo izgraditi Dinamov. Gradnja je dogovorena još prije 20 dana, kaže Bandić
Vidi originalni članak

Dinamo je deklasirao Atalantu na Maksimiru s 4-0 i zakoračio prema play-offu Lige prvaka. Prema nekim teorijama, još jedna pobjeda mogla bi biti dovoljna za proljeće u Europi, no rano je razmišljati o tome. Buduća Dinamova postaja u Ligi prvaka je neosvojivi Etihad Manchester Cityja i ako tamo iznenadi na bilo koji način, šanse 'modrih' za playoff se udvostručuju.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovakav europski Dinamo zaslužuje imati svoj stadion. Ne samo Dinamo, 30 tisuća navijača na utakmici Dinama i Atalante zaslužuje imati stadion po europskim standardima, a ne "ruglo" koje se već godinama raspada i u kojeg su utučeni milijuni kako bi se zakrpao i nalikovao koliko toliko na nešto.

Čini se da je i tome došao trenutak, barem ako je suditi prema riječima gradonačelnika Zagreba Milana Bandića.

- Nije Dinamo slučajno uspio. Grad Zagreb je u 20 godina u njega uložio 550 milijuna kuna. Treba ulagati u sport, prepoznati sport. Jedan od tri projekta je da krenemo u izgradnju Dinamovog stadiona na istom mjestu. Dok se usuglasimo oko nacionalnog stadiona, mi ćemo izgraditi Dinamov. Gradnja je dogovorena još prije 20 dana, nedostaje samo pečat - rekao je Bandić.

Neki dublji detalji još nisu poznati, no zna se da je Dinamova tiha patnja Rapidov stadion u Beču. Otvoren je u ljeto 2016. godine, ima 28 tisuća mjesta, a koštao je oko 53 milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 128

  • 30.09.2019.

    Jel doso pecat?

  • FASTT 22.09.2019.

    Ko ce ga platit penzioneri i obicni radnici!! Imam prijedlog nek svima na 30 godina skida sa ziroracuna po 200 kn da se izgradi

  • ukočeni 21.09.2019.

    Nije Bandić mogao ni rome stambeno zbrinut,nego im je uvalio zgradu koja nema ni građevinske niti kaj drugo.Kakav stadion kad socijala mora vozit Mercedes i drugi da im plaćaju režije dok se oni pokušavaju socijalizirati,samo pokušavaju!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare